Jobba som konsult, vad innebär det?

Jobba som konsult, vad innebär det?

Ordet ”konsult” kan skrämma och avskräcka en del medan andra ser det som spännande. Men vad innebär det egentligen och varför ska man jobba som konsult? Vi på serveOffice ger dig några av svaren.

Att jobba som konsult på serveOffice

Att jobba som konsult innebär att du har din anställning hos oss på serveOffice och blir uthyrd till en utav våra kunder under en tid. Det kan vara långa uppdrag såväl som korta och de kan vara på deltid, heltid eller endast vid behov. Du kan ha en fast anställning eller enbart vara anställd för ett specifikt uppdrag, det är varierande. Vår ambition är emellertid att vi i så stor utsträckning som möjligt ska kunna erbjuda långsiktiga anställningar.

Som konsult har du möjlighet att jobba på en eller flera arbetsplatser under en period som kan vara alltifrån en vecka till flera år. Mottagande chef på kundföretaget är den som arbetsleder medan konsultchefen på serveOffice är den som håller i bland annat utvecklings- och lönesamtal.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Bemanningsföretagen och har kollektivavtal som du omfattas av. En trygg anställning med andra ord!

Fördelar med att vara konsult

Varför ska du då vara konsult istället för att bli direktrekryterad till ett företag? Fördelarna är många! Du får chans att testa på olika branscher i olika företagskulturer samtidigt som ditt nätverk breddas rejält. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna är stora för den som vill lära sig nya områden och arbetsuppgifter.

Fastän du möjligen inte har en fast anställning hos serveOffice eller annat bemannings- och rekryteringsföretag kan du få hjälp när du är i behov av nytt arbete. Hos oss fungerar det så att om du gör ett gott intryck hos kund är chanserna stora att vi vill använda dig och din kompetens till andra uppdrag och kommer sälja in dig till nya jobbmöjligheter.

Varför ska man jobba som konsult hos serveOffice?

Du får många nya kollegor, både på arbetsplatsen du är uthyrd till samt på serveOffice. Vi värnar om att skapa en stark gemenskap serveOfficers emellan och anordnar aktiviteter minst en gång i månaden, både after works, träningstillfällen och andra evenemang.

Vi är bra på att sälja in våra konsulter till nya uppdrag när det pågående har löpt ut och ser till att hitta utmanande och utvecklande tjänster för de som har den ambitionen. Att ha rätt person på rätt plats är det vi strävar efter, och vi vill att matchningen ska kännas bra både för konsulten och för kunden.

Vill du ha en arbetsplats som brinner för sina medarbetare, deras trivsel och välmående, då kan serveOffice vara rätt för dig.

Spana in våra lediga jobb här eller skicka in en spontanansökan.

 

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn