serveOffice Nyheter


2017-09-05

serveOffice-golfen 2017

vinnare_so-golfen
På bild från vänster syns VD-Mårten – serveOffice, tredjepristagare Fredrik Axonius – Hustomtar, andrapristagare Mathias Olofsson – Café Bar, vinnare Henrik Nordsten – QuestBack, ”precision drive” Anna-Karin Handberg – Improflex och ”närmast hål” Åke Pihlanen – Pihlanen.

Årets serveOffice-golf började med dystra väderprognoser, vi som alltid brukar ha sol. Men när dagen kom föll regnet precis klart till lunch, banan höll också bra standard och gav mycket roligt spel under eftermiddagen. Som vanligt börjar vi dagen med lite ”give aways” till våra deltagare, för att sedan inta lunch och därefter starta på kanonstart. Efter 18 hål och påfyllning med både frukt, snacks och dryck kunde dagens segrare utses. Tack till alla deltagare – vi ses igen nästa år!

Stort tack till våra sponsorer för dagen:

Blomsterpinglan

PRfekt kontor AB

Café Bar Sverige AB

Red Bull Sweden AB

TriffiQ Företagsprofilering AB


2017-09-02

Ny konsult

sanna-fors

Sanna är en nyligen utexaminerad redovisningsekonom med tidigare erfarenhet inom administration och ekonomi. Under studierna arbetade hon parallellt som ekonomiassistent och butiksadministratör.
Sanna är en driven, positiv och målinriktad konsult som finns tillgänglig för uppdrag inom ekonomi, redovisning och lön!

varmt välkommen till oss Sanna!


2017-08-30

Månadens medarbetare sommaren 2017

gottan

Sommarens utmärkelse går till Birgitta ”Gittan” Rhodin som får följande vitsord från vår kund Skanska:

”Gittan är en mycket uppskattad kollega här på Skanska. Vilket team hon än jobbar i, så vill alla att hon ska vara kvar och vill inte släppa henne när jag önskar hennes hjälp till ett annat team. Gittan tvekar inte att ta sig an nya utmaningar och hennes breda kunskap är otroligt värdefull. Hon kan sätta sig in i de flesta situationer och där lösa knutar och bringa klarhet.
#personligtengagerad #skickligtproduktiv #proffsigtkreativ. Gittan är också en härlig teamplayer som skapar bra samarbete i oliga grupper. Hon sprider lugn omkring sig och gör det mesta med ett leende. Jag är otroligt tacksam för att ha Gittan hos oss här på Skanska! Jag skulle sammanfatta Gittan med ”Det ordnar vi, inga problem!”
Kristin Westling Gruppchef, Affärsstöd HR – Lön Grattis Gittan, keep up the good work!


2017-08-21

Midnattsloppet 2017

midnattsloppet

I lördags sprang detta glada gäng från serveOffice midnattsloppet. Midnattsloppet hade 2017 satsat på en riktigt bra färg, nämligen orange (i alla fall i våra ögon, även fast den i andras kanske mer var korall). Midnattsloppet är alltid lika roligt att delta på. Loppet innehåller härlig stämning genom vackra Södermalm i en sommarvarm Stockholmskväll!

Det finns få saker som kan tänkas vara bättre än att spendera en lördagskväll med detta lopp tillsammans med härliga kollegor – väl kämpat allihop!


2017-08-17

Ny konsultchef

kbfoto

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi stärkt serveOffice med ytterligare en vass kompetens inom Rekrytering och Bemanning. Kristina Broman har ett förflutet inom affärsutveckling, försäljning och rekrytering, främst från utbildningsbranschen. Kristina har också under många år drivit egen verksamhet inom Hotell- och konferens och stort entreprenörsdriv och mycket positiv energi. Kristina ska arbeta som konsultchef för serveOffice och vi välkomnar henne med stor glädje till vårt härliga team!

Varmt välkommen Kristina!