serveOffice Nyheter


2018-02-23

Månadens medarbetare Januari

anna-johansson

Månadens medarbetare för Januari 2018 är Anna Johansson, som jobbar som ekonom hos Aktiebolaget Sinf-konsult, men motiveringen:

”Anna Johansson har redan sen starten av sitt uppdrag på Sinf visat att hon är #personligtengagerad i inte bara sitt arbete utan även kunden. Hon har lagt ned massivs med #proffsigtkreativt arbete och inte bara arbetat med det löpande utan även arbetat fram nya rutiner, hanterat en stor backlogg och hjälpt till att utveckla ekonomifunktionen hos Sinf. Detta tillsammans med att kunden under samma period bytt VD har ställt stora krav på Annas professionalitet och förmåga att fatta egna beslut, något hon har visat att hon är en riktig klippa på. Vidare är hon en supertrevlig och härlig kollega, något som definitivt har märkts hos kunden, bra jobbat!”

Grattis Anna, och tack för dina insatser!


2018-02-19

Lime CRM

lime_crm_rgb

Vi tar sats och byter, efter flera år i CRM-systemet Lime easy, till ett nytt CRM-system: Lime CRM. Även detta system är skapat av företaget Lundalogik som vi tycker erbjuder service i världsklass. Vi ser att verktyget kommer hjälpa oss i arbetet med GDPR. Men inte bara det, det kommer frigöra tid från administration till det vi tycker allra bäst om: Våra medarbetare och kunder!

Håll i hatten, nu påbörjar serveOffice en ny era och det kommer bli bra ”så in i Norden!”(slogan Lundalogik)


2018-02-07

Ny konsultchef

caroline

serveOffice hälsar Caroline Van Helleputte hjärtligt välkommen till teamet som ny Konsultchef. Caroline har en gedigen bakgrund inom bland annat försäljning, affärsutveckling och marknadsföring. Caroline har även erfarenhet av projektledning samt kursledning. Hon har ett härligt driv, positiv utstrålning och en tydlig passion för sin nya roll.
Varmt välkommen till serveOffice, vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!


2018-01-26

Frukostföreläsning Jonas Höglund

jonas

Nu har serveOffice hållit i sin första frukostföreläsning! Föreläsningen hölls i Convendums lokaler på regeringsgatan 30 med Jonas Höglund från Kapitalinvest som talare. Ca 45 deltagare var på plats och mycket positiv feedback har inkommit från deltagarna efter föreläsningen.

Jonas Höglund är europamästare i lag i tennis, utbildad ekonom vid universitet i USA och har tidigare arbetat på bolaget New York Life, USA:s största ömsesidiga livförsäkringsbolag. Där lärde han sig en metodik som kallas ”Get rich slowly”. Under föreläsningen delgav han bland annat hur man genom uthållighet, tålamod, tydlighet, total ärlighet och transparens bygger upp förtroenden som senare leder till ömsesidig framgång mellan kund och leverantör. Jonas kopplar ihop sina erfarenheter av denna metodik med flera levande anekdoter vilket gör föreläsningen spännande och lätt att minnas och förstå.  Efter att Stina hört Jonas föreläsning tidigare kände hon att vi på serveOffice sympatiserade i många delar och ville därför att fler skulle ta del av hans kunskap.

serveOffice jobbar idag dagligen med transparens och ärlighet, oavsett om du är kund, medarbetare eller kandidat. Detta tror vi skapar långsiktiga och djupa relationer vilket ger mervärde för samtliga parter.

Vi ser fram emot att hålla fler frukostföreläsningar i framtiden!

 

 


2018-01-24

Månadens medarbetare December

stefanie

Decembers utmärkelse går till ekonomiassistenten Stefanie Toots med motiveringen:

 
”Stefanie har nu varit på sitt uppdrag hos BytHjul sedan mars förra året. Hon fick en väldigt tuff
start då hon började uppdraget i stort sett samtidigt som redovisningschefen åkte iväg på
långsemester. Hon fick med andra ord inte mycket till introduktion, utan fick hantera mycket
som var nytt för henne mer eller mindre själv. Dessutom under högsäsong. Men Stefanie visade
att hon verkligen är en serveOfficer och kämpade på och visade att hon både är
#personligtengagerad och #skickligtproduktiv. Nu nästan elva månader senare så är hon en trygg
ekonomiassistent som har superkoll på sina ansvarsområden. Dessutom (!) har nu en tidigare
kund till serveOffice hört av sig och vill hyra Stefanie igen, så direkt efter att nuvarande uppdrag
tar slut så börjar hon sitt nya. Så jobbar verkligen en serveOfficer.”
Grattis Stefanie, keep up the good work!