serveOffice Nyheter


2018-06-20

Månadens medarbetare maj

caroline

Majs utmärkelse för månadens medarbetare går till Caroline Gråborg med motiveringen:

”Caroline Gråborg började nyligen sitt 3:e uppdrag via oss, och denna gång inom det hon verkligen vill och är utbildad för, nämligen ekonomi. Caroline har under sina tidigare uppdrag varit en otroligt #skickligtproduktiv konsult och alltid sett till kundens bästa och alltid leverera på topp. Det har gjort att vi nu känner oss säkra på att Caroline verkligen är en serveOfficer som vi utan problem kan rekommendera till andra kunder.  Hon fortsätter att bevisa att det stämmer nu när hon arbetat ett tag hos vår nya kund Unifaun. Så arbetar verkligen en #personligtengagerad konsult hos serveOffice. Fortsätt så!”

 

Utöver denna utmärkelse har Caroline även blivit rekryterad till kund efter sin insats.

Stort grattis till dig Caroline!


2018-06-09

serveOffice sommarfest 2018

serveoffie_sommarfest

Lördagen den 9:e juni hölls serveOffice sommarfest ute på Ljunglöfska slottet i Bromma. Det som var lite speciellt med årets partaj var att alla medarbetare fick möjlighet att bjuda med sin familj. Det bjöds på läckerheter direkt från grillen, all möjlig form av dricka och strålande sol, precis det vi hade beställt av vädergudarna. Under dagen spelades boule, kubb, krocket och brännboll samt en svår men bra tipsrunda för såväl vuxna som barn fanns att tillgå. Även en fiskdamm som bjöd på godis för de minsta. Vi kan inte säga annat än att det var en riktigt lyckad dag med mycket skratt, god mat och härligt umgänge. Tack alla som kom och förgyllde serveOfficedagen!

 


2018-06-05

Ramavtal med Com Hem

comhem

 

serveOffice AB har ingått ett ramavtal med Com Hem AB avseende rekryteringstjänster.

Rekryteringarna avser roller inom ekonomi/finans, IT, sälj, marknad, commercial/produkt, och teknik/operation. Com Hem och serveOffice har en gemensam syn på rekrytering vilket bland annat innebär fokus på kompetens och mångfald. Ett krav från bådas sidor är att kandidater presenteras avidentifierade.

”serveOffice är stolta över ramavtalet med Com Hem, som är en av Sveriges ledande leverantörer av tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag, och det framgångsrika samarbetet som påbörjats” berättar Mårten Forslund, VD på serveOffice.

”Avtalet ger Com Hem tillgång till serveOffice 27-åriga samlade kunskap inom rekrytering för att hitta medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet kombinerat med rätt personlighet. Detta bidrar till Com Hems fortsatta resa mot målet – Sveriges nöjdaste kunder” säger Said Maji, från Inköp hos Com Hem.

För mer information:
Mårten Forslund, VD serveOffice AB, 0703146356


2018-05-23

Månadens medarbetare April

alex

Aprils utmärkelse för månadens medarbetare går till Alexander Lund med motiveringen:

”Alexander är #skickligtproduktiv och har lätt att lära sig och ta in nya arbetsuppgifter. Han tar ansvar för sitt arbetsområde och finner där kreativa lösningar. Kunden är mycket nöjd med hans insats hos dem och så även vi. Alexander är också #personligtengagerad och deltar aktivt på serveOffice aktiviteter, visar engagemang för oss som bolag och är mån om sina kollegor från serveOffice hos Skanska. Kunden Skanska har tack vare Alexanders insats valt att förlänga hans uppdrag till året ut.”

Bra jobbat och tack för dina insatser!


2018-05-08

Månadens medarbetare Mars

susanne_manadensmedarbetare

Mars utmärkelse för månadens medarbetare går till Susanne Bernsköld med motiveringen:

”Susanne Bernsköld arbetar på Rosendals Trädgård och har gjort det sedan augusti. Under sin tid där har Susanne alltid varit ett stort stöd genom att vara både #skickligtproduktiv och #personligtengagerad. Hon arbetar som ekonomiassistent och har utöver sina sedvanliga arbetsuppgifter även hjälpt till med det stora förändringsarbetet som Rosendals har/håller på med på sin ekonomiavdelning. Kunden har vid flertalet tillfällen påtalat hur Susannes lugn och expertis har varit ovärderligt och hur hennes lugna och sociala personlighet har passat in perfekt. Grymt jobbat Susanne!”