serveOffice Nyheter


2018-05-23

Månadens medarbetare April


2018-05-08

Månadens medarbetare Mars

susanne_manadensmedarbetare

Mars utmärkelse för månadens medarbetare går till Susanne Bernsköld med motiveringen:

”Susanne Bernsköld arbetar på Rosendals Trädgård och har gjort det sedan augusti. Under sin tid där har Susanne alltid varit ett stort stöd genom att vara både #skickligtproduktiv och #personligtengagerad. Hon arbetar som ekonomiassistent och har utöver sina sedvanliga arbetsuppgifter även hjälpt till med det stora förändringsarbetet som Rosendals har/håller på med på sin ekonomiavdelning. Kunden har vid flertalet tillfällen påtalat hur Susannes lugn och expertis har varit ovärderligt och hur hennes lugna och sociala personlighet har passat in perfekt. Grymt jobbat Susanne!”


2018-05-01

Vi är ett certifierat Great Place To Work 2018

img_0084


2018-04-05

Månadens medarbetare Februari

michel-isberg-bild

Varje månad utser vi en månadens medarbetare som, utifrån våra ledord #personligtengagerad #skickligtproduktiv och #proffsigtkreativ, har utmärkt sig lite extra. Februaris utmärkelse går till Michel Isberg med motiveringen:

”Michel Isberg är #personligtengagerad och sprider energi till kollegor i gruppen, såväl som till kunden och till mig som chef, med sin positiva inställning. Michel är också snabblärd och har genom att vara #skickligtproduktiv tagit sig an nya utmaningar hos Skanska där han tagit stort ansvar för sina uppgifter och gett bevis på att vara en mycket bra konsult vilket resulterat i att kunden efterfrågat hans arbetsinsats igen. Bra jobbat Michel!”


2018-03-13

Pärlkväll till förmån för Ung Cancer

fuckcancer

När vi fick beskedet om att vår medarbetare Sanna insjuknat i cancer kändes det givet för oss att vår julgåva 2017 skulle gå till organisationen Ung Cancer. Det är en ideell medlemsorganisation som finns till för att stötta dem mellan 16 och 30 år som lever med eller nära cancer. Vi medarbetare kände dock att en julgåva inte var tillräcklig, vi ville göra något tillsammans för dem och då föddes idén med en pärldag. Försäljningen av armbanden som pärlas under pärldagen är en av de främsta anledningarna till att de kan fortsätta sin verksamhet och arbeta för att förbättra unga vuxna cancerberördas levnadsvillkor. Detta är helt klart en win-win-aktivitet för oss då vi på detta sätt både kunde bidra till deras fortsatta verksamhet samtidigt som medarbetarna rent praktiskt fick visa att vi tillsammans finns där för Sanna.

Under vår pärlkväll skapade vi mer än 100 st armband tillsammans och skänkte, utöver dessa, 9000 kr till Ung Cancer.

Tack alla serveOfficers som kom och deltog under kvällen och tack Ung Cancer för ert arbete!