Kultur

Kultur

Vi erbjuder konsulttjänster inom bemanning och rekrytering. Men inte bara det. Vi är ett transparent och engagerat företag som värdesätter energi, glädje, flexibilitet och vinner genom det - nöjda kunder.

Med 27 år i branschen vågar vi påstå att vi är grymma på det vi gör. Våra medarbetare har både hög kunskap samt lång erfarenhet och med hjälp av de bästa verktygen samt kvalitetssäkrade rutiner i våra processer kan vi alltid leverera resultat av högsta klass.

I dag är vi ett åttiotal medarbetare som arbetar här och vi fortsätter att växa. Våra medarbetare är #personligtengagerade, #skickligtproduktiva och #proffsigtkreativa – med kundnöjdhet i fokus. Vi låter energi, glädje och flexibilitet genomsyra allt vi gör och vi värdesätter det personliga engagemanget högt.

Vi har under 2017 blivit ett certifierat Great Place To Work och så även under 2018. Detta tycker vi är ett kvitto på att vår vision om att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare stämmer! Utav 2018 års resultat framkom att 100% av våra medarbetare känner att våra chefer har förståelse för att oavsiktliga misstag i arbetet kan förekomma. Visst är det underbart med en arbetsplats där man kan få känna så?