We serve competence

30 års bemanning och rekrytering inom

Ekonomi | Lön | Hr

Lediga tjänsterJag söker medarbetare

Ekonomiassistent till sommaren

Serveoffice har fått i uppdrag att hitta en ekonomiassistent till vår kund under vissa veckor i sommar. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid med placering i Stockholm. Start 5 juli och förväntas pågå till och med 30 juli.

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att ansvara för vissa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen under den period när ordinarie personal har semester.
Arbetsuppgifter:
Öppna posten, både kassarapporter och leverantörsfakturor etc.
Skanna in leverantörsfakturor kontera och sänd till attestant
Leverantörsbetalningar
Läsa in dagskassor från kassasystemet till Visma
Läsa in filer från banken
Fakturera varufakturor
Ladda på e-presentkort
Även andra arbetsuppgifter kan förekomma

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete på en ekonomiavdelning och erfarenhet av leverantörskontra. Meriterande om du har arbetat på en ekonomiavdelning som verkar inom handelsbranschen. För att lyckas i denna tjänst behöver du ha goda kunskaper i Excel och att du kan formulera dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Det är meriterande om du har kunskap av Visma Business.
I arbetet som ekonomiassistent söker vi dig som är noggrann, ansvarstagande, initiativrik och har förståelse för de olika processerna på en ekonomiavdelning.

Om företaget

Kund sitter i fina lokaler nära Karlaplan. Bolaget verkar inom handelsbranschen.

Som konsult hos Serveoffice erbjuder vi dig

Ett personligt företag som värderar relationer högst, oavsett om det är kunder, konsulter eller kandidater. Här får du engagerade kollegor och ledare som har förstått betydelsen av att ha personal som trivs och mår bra. Olika typer av aktiviteter anordnas flera gånger per termin för att skapa en härlig gemenskap och en ”vi-känsla”.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett brett förmånspaket och ett generöst friskvårdsbidrag. Viktigast av allt- vi erbjuder en bra arbetsplats med mycket skratt!

Ansökan och kontakt

Skicka in dina ansökningar snarast enligt nedan. Urvalet görs löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Cissi Silvstam på 070-564 23 70 eller cissi.silvstam@serveoffice.se.

Om Serveoffice

Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan inom kompetensområdena ekonomi, lön & HR. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

Ansök

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.

Spontanansökan
Sveriges bästa arbetsplats 2021