We serve competence

30 års bemanning och rekrytering inom

Ekonomi | Lön | Hr

Lediga tjänsterJag söker medarbetare

Senior bolagsekonom till börsnoterat fastighetsbolag

Till vår kund som är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudkontor i centrala Stockholm söker vi dig som har erfarenhet av fastighetsredovisning. Du kan sätta ihop ett månads- och årsbokslut för de fastigheter du tilldelas, tillika är du inte rädd för att dyka ner i detaljer när så behövs.

Arbetsbeskrivning

Till vår konsultverksamhet söker vi en redovisningsekonom till ett uppdrag på fastighetsbolag med start omgående. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig fram till halvårsbokslutet med god möjlighet till sommarsemester och förlängning under hösten. Som bolagsekonom ska du självständigt hantera sedvanliga uppgifter på en redovisningsavdelning såsom årsbokslut, skatt och momsdeklaration. Du kommer att tilldelas ett antal fastigheter där ditt ansvar blir att sköta bokföringen från ”ax till limpa”.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med examen från universitet/högskola med några års yrkeserfarenhet. Du är duktig på redovisning och har kunskap om momsregler. Erfarenhet från fastighetsredovisning är ett krav. Meriterande är erfarenhet av projektredovisning samt erfarenhet av Wolters Kluwer och/eller Xledger.

Som person är du driven, ambitiös, kommunikativ och tycker om eget ansvar. För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor.

Ansök här

Kontakt

Vi ser gärna att du ansöker omgående då tillsättning ska ske omgående och vår kund träffar kandidater löpande, sista ansökningsdag är dock den 17e december. Vid frågor, vänligen kontakta Åsa Ollert på asa.ollert@serveoffice.se alt. 070 752 48 16.

Välkommen med din ansökan!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.

Spontanansökan
Sveriges bästa arbetsplats 2021