Vi hjälper människor

Över 30 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom ekonomi, HR, lön och administration

Varför Serveoffice?

Både som kund och kandidat hos oss ser vi till att lära känna dig och bygga en relation. Därför följer samma konsult-/rekryteringschef med och stöttar er genom hela processen.

Som kund sparar du tid, pengar och minskar kraftigt risken för felrekrytering. Som kandidat hos Serveoffice ser vi till att lära känna dig och dina styrkor för att hitta rätt jobb. Vi har trots allt gjort detta i 30 år och är utsedda till ett Great Place To Work!

Vill du veta mer? Se filmen till vänster och klicka på ”Om oss”.

Serveoffice är professionella, personliga och flexibla.
Ett mycket bra val.

JENNY SJÖBORG, HR-CHEF PEAB

Att rekrytera personal är en balans mellan kostnad, kompetens och snabba resultat. Serveoffice tänker långsiktigt på kundrelationer, man agerar snabbt och behövs något så är man flexibla.

PETER ERIKSSON, VD CFI GROUP

Serveoffice är professionella och ändå familjära. Som kund känner man sig alltid viktig.

ANNICA ROSBERG, GRUPPCHEF SKANSKA

För oss är kvalitet alltid en prioritering och där är Serveoffice pålitliga och seriösa. Jag fick snabbt stort förtroende för Serveoffice.

STAFFAN FRANZÉN, VD MEKANEX

 

BioLamina

"Professionalism, flexibilitet och hjärta"
Maria Nordin - BioLamina


Se filmen

Vår insamling till Bröstcancerförbundet

Under oktober månad samlar vi in pengar till Bröstcancerförbundet. Om vi når vårt mål på 5000 kr lottar vi ut en person som vinner biobiljetter med snacks för 2 personer. Skänk valfritt belopp och vidarebefordra mailet till info@serveoffice.se.

Välkommen till Servepeople

Som konsult kan du ibland ställas inför olika svårigheter och problem under dina anställningar. Eftersom det kan vara ganska ensamt vill vi finnas där för dig, som en stöttepelare. Vi älskar att hjälpa människor och därför driver vi Servepeople. Här har vi regelbundna aktiviteter som hjälper dig!

Välkommen till Servepeople

Serveoffice

Kontakt

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss!

På Serveoffice hjälper vi dig gärna med rekrytering och bemanning inom hr, lön och ekonomi. Någon av våra konsultchefer kommer att återkomma till dig så att vi så snart som möjligt kan hjälpa dig.

* Obligatoriska uppgifter

08-566 166 60 Facebook LinkedIn Instagram

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.