We serve competence

30 års bemanning och rekrytering inom

Ekonomi | Lön | Hr

Lediga tjänsterJag söker medarbetare

Om Serveoffice – din partner inom bemanning och rekrytering

”Vi har trettio års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom hr, lön och ekonomi.”

Serveoffice är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi har även utsetts till ett Great Place to Work sedan 2016. Sedan 2020 stöttar vi organisationen Mentor Sverige i deras arbete för unga.

Serveoffice erbjuder rekrytering och bemanning inom hr, lön och ekonomi med fokus på företagskunder i Stockholmsområdet. Vi har i trettio år byggt upp både kompetens och ett nätverk som gör oss till den bästa partnern när du söker pålitliga och kvalificerade konsulter till ditt företag. Våra ledord är passion, expertis och kvalitet och genomsyrar hela vår verksamhet och leverans.

Vår historia tog sin början med ett rödhårigt energiknippe vid namn Cissi Silvstam sedermera vår grundare. År 1991 långt innan rekrytering och bemanning blivit de branschbegrepp de är idag startas Serveoffice. Vårt namn har sina rötter i grundaren Cissi Silvstams ambition att ge en service i världsklass och med fokus på administrativa arbetsroller.

Kontakt

Hör av dig till oss om du behöver personal

På Serveoffice hjälper vi dig gärna med rekrytering och bemanning inom hr, lön och ekonomi. Någon av våra konsultchefer kommer att återkomma till dig så att vi så snart som möjligt kan hjälpa dig.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.

Spontanansökan
Sveriges bästa arbetsplats 2021