Ny affärsområdeschef till Serveoffice AB och Executive Partners Scandinavia Bemannings- och rekryteringsföretaget Serveoffice AB, med dess dotterbolag Executive Partners Scandinavia AB, är glada att hälsa Liselotte Ekdahl välkommen som ny affärsområdeschef för rekryteringsverksamheten. Liselotte började hos bolaget den 1 april 2019. Liselotte kommer att driva både Executives och Serveoffice rekryteringsleverans. ” Liselotte blir ett mycket bra tillskott till vår satsning på rekryteringsaffären och kommer även med synnerligen goda affärs- och kandidatrelationer”, säger Mårten Forslund, VD och partner Serveoffice.

Liselotte har en bred bakgrund med omfattande kunskaper och erfarenheter från olika typer av roller, främst inom Bank och Finans. Hon har lång erfarenhet av ledningsgruppsarbete och etablering av olika affärsområden från bland annat Den norske Bank, Marginalen Bank och Svea Exchange AB. Liselotte kommer i sin roll som affärsområdeschef för rekrytering främst att ansvara för vår affär med att tillsätta personal i ledande befattningar genom vårt bolag Executive.

”Det känns fantastiskt roligt att få vara delaktig i Serveoffice tillväxtresa och jag ser fram emot att hjälpa både nya och gamla kunder att hitta de främsta kandidaterna på ledande nivå.  Att få bli en del av Serveoffice känns naturligt då deras värderingar, driv och kultur ligger helt i linje med mina egna”, säger Liselotte Ekdahl, affärsområdeschef Executive.

”Vi är alla mycket glada över att välkomna Liselotte som affärsområdeschef till oss på Serveoffice. Liselotte är väldigt erfaren och kompletterar nuvarande team och bolag på ett mycket bra sätt. Liselotte har dessutom mycket framgångsrika tillväxtresor bakom sig och bidrar med såväl ny kompetens som att stärka upp teamet internt och leveransen externt till våra kunder. Nu vässas vår rekryteringsleverans ytterligare”, säger Mårten Forslund, VD Serveoffice AB.