Hur sticker jag ut från andra arbetssökande

Hur sticker jag ut från andra arbetssökande?

16 januari 2023

Tillbaka till nyhetsöversikten

Att göra sig mer attraktiv för arbetsgivare är aldrig bortslösad tid⭐ Här är några tips på hur du kan göra dig mer attraktiv för arbetsgivare


Utveckla dina kompetenser:
Att ha starka kompetenser är viktigt för att kunna utföra ett jobb på ett bra sätt och kunna ta initiativ. Genom att alltid utvecklas visar du arbetsgivaren att du har ett stort driv för utveckling.

Skapa en stark personlig profil:
En stark personlig profil kan göras på till exempel LinkedIn, genom att visa upp dina intressen, erfarenheter och kompetenser på ett bra sätt. Detta kan hjälpa dig att nå ut till potentiella arbetsgivare och visa att du är en intressant kandidat och person.

Var professionell online:
Många företag använder sig av sociala medier för att rekrytera nya medarbetare. Se till att du har en professionell online-profil som visar att du är en seriös och kompetent person.

Var intresserad och motiverad:
Att visa intresse och motivation kan vara viktigt när du söker jobb. Se till att du kommer väl förberedd till intervjuer med frågor och underlag. Visar också att du är beredd att sätta in extra arbete för att nå dina och företagets mål.

Skapa ett bra nätverk:
7/10 jobb fås genom nätverk. Att ha ett bra nätverk kan vara mycket viktigt när du söker jobb. Genom att nätverka och skapa kontakter kan du få reda på om det finns lediga jobb och få hjälp med att skicka in en ansökan.

Behöver du hjälp med ditt jobbsökande? Hör av dig till oss nedan för att ställa dina frågor 👇

Kontakta oss

Kontakta oss

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.