Vi hjälper människor

Över 30 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom ekonomi, HR, lön och administration

Varför Serveoffice?

Både som kund och kandidat hos oss ser vi till att lära känna dig och bygga en relation. Därför följer samma konsult-/rekryteringschef med och stöttar er genom hela processen.

Som kund sparar du tid, pengar och minskar kraftigt risken för felrekrytering. Som kandidat hos Serveoffice ser vi till att lära känna dig och dina styrkor för att hitta rätt jobb. Vi har trots allt gjort detta i 30 år och är utsedda till ett Great Place To Work! Våra specialistområden är ekonomi, HR, lön och administration.

En man som skakar hand

Rekrytering

Vårt rekryteringserbjudande grundar sig i tre olika alternativ beroende på vilka behov ni har:

  • Talent Recruitment: Rekrytering på junior- eller mellannivå.
  • Professional Search: Rekrytering på en mer senior nivå.
  • Executive Search: Rekrytering till de högsta företagspositionerna.

I varje alternativ kan ni självklart anpassa rekryteringsprocessen efter ert behov genom att välja till eller ta bort vissa steg. Vi arbetar tillsammans med TalentQ för tester. Se mer om varje alternativ här nedan.

Läs mer om hur du kan få hjälp med rekrytering här

Bemanning

Vi på Serveoffice jobbar med bemanning och interim inom ekonomi, HR och lön i främst Stockholmsområdet. Under våra 30 år har vi byggt upp ett stort nätverk och mycket kunskap för att hitta din verksamhets nästa medarbetare!

Läs mer om hur du kan få hjälp med bemanning här

Garanti

För oss är det en självklarhet att ni ska vara nöjda med våra tjänster. Ni ska kunna lämna processen till oss och vara trygga i att vi gör ett riktigt bra arbete och hittar rätt personer. Om det visar att en rekryterad kandidat inte är lämpad för positionen på grund av brister hos Serveoffice kommer en ny, kostnadsfri process påbörjas.

Två män i kostym som skakar hand

Servepeople

Som konsult kan du ibland ställas inför olika svårigheter och problem under dina anställningar. Eftersom det kan vara ganska ensamt vill vi finnas där för dig, som en stöttepelare. Vi älskar att hjälpa människor och därför driver vi Servepeople. Här har vi regelbundna aktiviteter som hjälper dig!

Serveoffice

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare

Är du en kandidat eller konsult? Skicka en spontanansökan här

Är du intresserad av bemanning eller rekrytering? Kontakta oss genom formuläret.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.