Serveoffice Stöttar Mentor Sverige

7 november 2020

Tillbaka till nyhetsöversikten

Med ambitionen att bidra till det viktiga arbetet för att stötta unga i Sverige, går Serveoffice julgåva till organisationen Mentor Sverige.

Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar med mentorskap för ungdomar. Alla ungdomar i Sverige behöver ett par fotspår att gå i och en person att inspireras av, oavsett om de är glada, ledsna, uttråkade, aktiva eller får A eller F på proven. Allt för att alla ungdomar ska känna en stark framtidstro och välja att avstå från våld och droger.

– Serveoffice har i snart trettio år varit en bro för människor som inte bara vill ta nästa steg i karriären utan kanske söker sin allra första möjlighet i arbetslivet. Därför känns det som ett naturligt steg att få vidga den målsättningen och stötta unga som vill ha en chans att skapa sig en karriär och bli en produktiv del av samhället, säger Mårten Forslund, VD Serveoffice.

Julgåvan är ett första steg i Serveoffice mål att bidra till Mentor Sveriges ungdomsinsatser. Därefter så kommer man även delta i programmet Jobbmentor.

– Vi är otroligt glada att Serveoffice bidrar till vårt viktiga uppdrag på Mentor, att skapa framtidstro för Sveriges ungdomar. Samt dela med sig av värdefulla erfarenheter och kompetenser som förebilder, säger Jakob Jansson, Marknadschef på Mentor Sverige.

Förutom att Jobbmentor inspirerar, hjälper det också eleverna att bli mer motiverade i skolan. En jobbmentor visar att det finns många olika vägar och yrken att välja, och att alla faktiskt är bra på något. Under 2021 kommer Serveoffice löpande bidra till Mentor Sveriges arbete som en av ett flertal företagssponsorer.

Kontakta oss

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.