We serve competence

30 års bemanning och rekrytering inom

Ekonomi | Lön | Hr

Lediga tjänsterJag söker medarbetare

Rekrytering inom hr, lön och ekonomi

Rekrytera rätt kompetens

Rekrytering i Stockholm är något vi på Serveoffice kan utantill. Vi vet att en rekrytering är en stor investering för er som arbetsgivare. Det tar tid, det kostar pengar och inte minst är det en fråga om engagemang. För oss är varje rekrytering ett förtroende och därför är det något som vi investerar helhjärtat i. Med oss som rekryteringspartner kan ni känna er trygga på att inte bara hitta rätt kompetens utan att det görs på rätt sätt.

Kontakta oss

Skräddarsydda leveranser för er

Vårt erbjudande grundar sig i tre olika alternativ beroende på vad ni har för behov. På detta sätt får du en utgångspunkt oavsett om du söker efter en mer junior talang eller en senior professionell. Med oss på Serveoffice har du tillgång till ett helt nätverk av konsulter som vi byggt upp under trettio års tid.

Genom detta upplägg får ni som kund en detaljerad översikt över leveransen och dess delmoment. I varje leverans har ni möjlighet att anpassa rekryteringen efter ert behov och den roll ni avser tillsätta genom att välja till, alternativt ta bort, vissa delar i rekryteringsprocessen. Vi arbetar tillsammans med TalentQ gällande tester.

 • Serveoffice är professionella, personliga och flexibla.
  Ett mycket bra val.

  JENNY SJÖBORG, HR-CHEF PEAB

 • Att rekrytera personal är en balans mellan kostnad, kompetens och snabba resultat. Serveoffice tänker långsiktigt på kundrelationer, man agerar snabbt och behövs något så är man flexibla.

  PETER ERIKSSON, VD CFI GROUP

 • Serveoffice är professionella och ändå familjära. Som kund känner man sig alltid viktig.

  ANNICA ROSBERG, GRUPPCHEF SKANSKA

 • För oss är kvalitet alltid en prioritering och där är Serveoffice pålitliga och seriösa. Jag fick snabbt stort förtroende för Serveoffice.

  STAFFAN FRANZÉN, VD MEKANEX

Kontakt

Hör av dig till oss om du behöver personal

På Serveoffice hjälper vi dig gärna med rekrytering och bemanning inom hr, lön och ekonomi. Någon av våra konsultchefer kommer att återkomma till dig så att vi så snart som möjligt kan hjälpa dig.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.

Spontanansökan
Sveriges bästa arbetsplats 2021