Auktoriserat bemanningsföretag

Rekrytering inom hr, lön och ekonomi

Rekrytera med rätt kompetens

Vi på Serveoffice jobbar med rekrytering, främst i Stockholmsområdet. Rekrytering kan vara en krävande, kostsam och tidskrävande investering - speciellt om man inte riktigt brinner för processen. Vi brinner däremot för att förstå dig, din verksamhet och hjälpa dig att hitta precis rätt person!

Garanti

För oss är det en självklarhet att ni ska vara nöjda med våra tjänster. Ni ska kunna lämna rekryteringsprocessen till oss och vara trygga i att vi gör ett riktigt bra arbete och hittar rätt personer. Om det visar att en rekryterad kandidat inte är lämpad för positionen på grund av brister hos Serveoffice kommer en ny, kostnadsfri rekryteringsprocess påbörjas.

Skräddarsydda leveranser

Vårt erbjudande grundar sig i tre olika alternativ beroende på vilka behov ni har:

 1. Talent Recruitment: Rekrytering på junior- eller mellannivå.
 2. Professional Search: Rekrytering på en mer senior nivå.
 3. Executive Search: Rekrytering till de högsta företagspositionerna.

I varje alternativ kan ni självklart anpassa rekryteringsprocessen efter ert behov genom att välja till eller ta bort vissa steg. Vi arbetar tillsammans med TalentQ för tester. Se mer om varje alternativ här nedan.

Vilket område är du intresserad av?

Mårten Mårten Mårten David

Ställ dina frågor till oss här

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Talent Recruitment

Rekryteringserbjudandet Talent Recruitment passar dig som vill rekrytera en person på en junior- eller mellannivå. Exempel på roller kan vara HR-administratör, ekonomiassistent eller VD-assistent. Processen sker som följande:

 1. En förstudie görs tillsammans med er för att upprätta en kravprofil
 2. Därefter sköter vi utskick och annonsering via vår kandidatbas. I Talent Recruitment-erbjudandet görs oftast urvalsrekrytering (men search och tester kan läggas till vid behov). I processen ingår även telefonintervjuer, djupintervjuer, kandidatpresentationer och referenstagning för att ni ska ha underlag för att göra ett bra kandidatval
 3. Processen avslutas med en uppföljning med er och kandidaten sex månader efter tillsättningen.
Man med kostym gör en röd cirkel

Professional Search

Rekryteringserbjudandet Professional Search passar dig som vill rekrytera personer på en lite högre nivå. Exempel på roller kan vara redovisningsekonom och ekonomiansvarig. Processen sker som följande:

 1. En gedigen förstudie görs genom ett flertal intervjuer med er. Utifrån det sätts en kravprofil, företagspresentation och slutligen en annons.
 2. Våra rekryteringskonsulter påbörjar en grundlig sökprocess genom exempelvis utskick i vår kandidatbank, telefonintervjuer och djupintervjuer. I Professional Search ingår personlighetstest från TalentQ och färdighetstester. Tester av drivfaktorer kan också läggas till vid önskemål. Slutligen tar vi referenser.
 3. Processen avslutas med en uppföljning med er och kandidaten sex månader efter tillsättningen.
Man i kostym håller ett förstoringsglas

Executive Search

Executive Search passar till dig som vill rekrytera en nyckelperson till de högsta positionerna i din organisation. Exempel på roller är VD, CFO, distriktschef och styrelseledamot. Processen sker som följande:

 1. En grundlig förstudie görs i form av intervjuer med er som kundföretag.
 2. Våra rekryteringskonsulter påbörjar en gedigen sökprocess. Utifrån kravprofilen hittar vi ett flertal kandidater som har potential att passa. Slutligen tar vi referenser.
 3. Processen avslutas med en uppföljning med er och kandidaten sex månader efter tillsättningen.
En grupp människor som skakar hand

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.