Auktoriserat bemanningsföretag

Rekrytering inom hr, lön och ekonomi

Rekrytera rätt kompetens

Rekrytering i Stockholm är något vi på Serveoffice kan utantill. Vi vet att en rekrytering är en stor investering för er som arbetsgivare. Det tar tid, det kostar pengar och inte minst är det en fråga om engagemang. För oss är varje rekrytering ett förtroende och därför är det något som vi investerar helhjärtat i. Med oss som rekryteringspartner kan ni känna er trygga på att inte bara hitta rätt kompetens utan att det görs på rätt sätt.

Vilket område är du intresserad av?

Hör av dig till oss om du behöver personal

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Skräddarsydda leveranser för er

Vårt erbjudande grundar sig i tre olika alternativ beroende på vad ni har för behov. På detta sätt får du en utgångspunkt oavsett om du söker efter en mer junior talang eller en senior professionell. Med oss på Serveoffice har du tillgång till ett helt nätverk av konsulter som vi byggt upp under trettio års tid.

Genom detta upplägg får ni som kund en detaljerad översikt över leveransen och dess delmoment. I varje leverans har ni möjlighet att anpassa rekryteringen efter ert behov och den roll ni avser tillsätta genom att välja till, alternativt ta bort, vissa delar i rekryteringsprocessen. Vi arbetar tillsammans med TalentQ gällande tester.

Talent Search

Rekryteringserbjudandet Talent Search vänder sig till dig som vill rekrytera en person på en junior- eller mellannivå. Exempel på roller kan vara HR-administratör, Ekonomiassistent eller VD-assistent.

En förstudie görs tillsammans med er för att upprätta en kravprofil. En kort video spelas därefter in där rekryterande chef svarar på några frågor som visas upp för kandidaterna vid intervjutillfället. Vi på Serveoffice sköter därefter utskick och annonsering via vår kandidatbas. På denna nivå är urvalsrekrytering det mest förekommande men search kan läggas till vid behov, likaså tester. Även telefonintervjuer, djupintervjuer, kandidatpresentationer och referenstagning ingår i processen så att ni verkligen får det underlag ni behöver för att göra rätt kandidatval. Processen avslutas med en uppföljning med såväl kund som kandidat sex månader efter tillsättningen.

Man med skjorta och pullover skrattar utomhus med en kaffe i handen

Professional Search

Professional Search vänder sig till dig som vill rekrytera på en något högre nivå, exempelvis roller som redovisningsekonom eller ekonomiansvarig. En gedigen förstudie genomförs som innefattar ett flertal intervjuer ute hos er som kund, en kravprofil sätts och en företagspresentation skapas.

Rekryterande chef filmas och svarar på frågor som visas för relevanta kandidater. Vidare skapas annons samt utskick i vår kandidatbank och en grundlig sökprocess påbörjas av våra rekryteringskonsulter. Vi gör telefonintervjuer och djupintervjuer. I denna leverans ingår personlighetstest från TalentQ, färdighetstester och drivfaktorer kan läggas till om så önskas. Slutligen tas referenser och uppföljning sker med både kund och kandidat efter sex månader för att stämma av rekryteringen. Processen avslutas med en uppföljning med såväl kund som kandidat sex månader efter tillsättningen, för att kvalitetssäkra processen.

En businesskvinna och en man i kavaj skrattar och går tillsammans

Executive Search

Executive Search vänder sig till dig som vill rekrytera en nyckelperson till de högsta positionerna i en organisation, exempelvis roller som VD, CFO, distriktschef eller styrelseledamot.

Via vårt dotterbolag Executive Partners Scandinavia rekryterar vi nyckelpersoner till aktörer över hela Sverige och stärker på så vis er konkurrenskraft på den nationella arenan. Våra konsulter har gedigen arbetslivserfarenhet vilket innebär stor förståelse för verksamheter och deras behov av kompetens.

Executive är medlem i Föreningen Sveriges Executive Search Konsulter, vilken är en yrkesförening för auktoriserade konsulter som arbetar med Executive Search, en kvalitetssäkring.

En glad kvinna pratar och skrattar medans hon håller i en mobil och har en laptop i knät

Serveoffice är professionella, personliga och flexibla.
Ett mycket bra val.

JENNY SJÖBORG, HR-CHEF PEAB

Att rekrytera personal är en balans mellan kostnad, kompetens och snabba resultat. Serveoffice tänker långsiktigt på kundrelationer, man agerar snabbt och behövs något så är man flexibla.

PETER ERIKSSON, VD CFI GROUP

Serveoffice är professionella och ändå familjära. Som kund känner man sig alltid viktig.

ANNICA ROSBERG, GRUPPCHEF SKANSKA

För oss är kvalitet alltid en prioritering och där är Serveoffice pålitliga och seriösa. Jag fick snabbt stort förtroende för Serveoffice.

STAFFAN FRANZÉN, VD MEKANEX

Kontakt

Hör av dig till oss om du behöver personal

På Serveoffice hjälper vi dig gärna med rekrytering och bemanning inom hr, lön och ekonomi. Någon av våra konsultchefer kommer att återkomma till dig så att vi så snart som möjligt kan hjälpa dig.

08-566 166 60 Facebook LinkedIn Instagram

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.