God Jul

God Jul & Summering av 2019

23 december 2019

Tillbaka till nyhetsöversikten

Ni minns att många nya saker hände under föregående år, det bäddade för att vi nu kunde fokusera helt på hur våra kunder och konsulter mår.

I början av året var det dags för vår medarbetarundersökning, resultatet från Great Place To Work visade på en stadig ökning. Vi blev certifierade för tredje året i rad, det bevisar att man med ett jobb hos oss blir glad. 100% av våra konsulter tycker att man blir väl mottagen här. Passa på att tipsa någon om ett jobb hos oss som du håller kär.

Det har visat sig att de många olika insatserna vi gjort, gör att bolaget nu går som smort. Månad efter månad satte vi ett ordentligt spinn, vilket sammantaget gör att 2019 är bolagets bästa år någonsin!

Som julklapp till våra konsulter och kunder blev något som kan förlänga livets stunder. I år blir det inget fysisk som vantar och garn, utan detta år håller vi tillsammans borta cancer från barn.

Vi vill tacka er för att ni bidragit till oss under året som gått, när det gäller gott samarbete är ni en riktig vinstlott.

Vi ses igen nästa år, och tills dess: förfrys inga fingrar och tår!

God Jul & Gott Nytt År!

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.