Människor pratar

We serve Sommarkompetens

25 mars 2019

Tillbaka till nyhetsöversikten

Från kalla vindar och snöfall i måndags så står idag våren för dörren och rätt vad det är så är sommaren här, härligt va? Men frågan är om du tänkt över alla detaljer inför din ledighet. Vem sköter ditt jobb, eller ser till att verksamheten fortsätter sin drift när du är på landet eller kanske sitter med fötterna nersänkt i sanden och njuter av din ledighet? Svaret är enkelt: en konsult från Serveoffice!

Under sommarmånaderna har vi drivna, ambitiösa och nyfikna studenter och akademiker tillgängliga som är fyllda med ny kunskap från den senaste forskningen. Med en sommarkonsult får man med andra ord två i ett: rätt kompetens på plats men också nya idéer kombinerat med energi. Våra konsulter utgörs både av de som står i början av sin karriär med en nyförvärvad examen eller mellan terminer mot en examen, men även av de som har jobbat några år och därmed hunnit skaffa sig erfarenhet inom just er bransch.

Är du nyfiken på att höra mer om oss och våra konsulter? Kontakta oss via formuläret nedan eller ta kontakt med någon av våra konsultchefer på vår kontaktsida.

Kontakta oss

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.