Julfest med serveoffice

Serveoffice Julfest 2018

7 december 2018

Tillbaka till nyhetsöversikten

Serveoffice fantastiska julfest gick av stapeln den 7/12. Vi körde en favorit i repris från förra året och var på Swing by Golfbaren. Innan dess ordnades glöggmingel på Götgatan där det, utöver glögg, bjöds på skumpa, julmust, pepparkakor och hembakat bröd!

Väl på plats på Golfbaren tävlade vi i lag i minigolf och de två bästa lagen möttes i en final där Maria, Anneli, Joakim, Tobias och Per stod som vinnare. Stort grattis till er! Resten av kvällen bestod av mingel och god mat i form av chark och pizzaslices. En riktigt lyckad kväll med mycket skratt!

Under minglet på huvudkontoret delades det även ut priser till två, utav många, fantastiska Serveofficers. Kennet Hane fick motta sitt diplom som månadens medarbetare för oktober och Caroline van Helleputte utsågs till årets medarbetare på huvudkontoret. Välförtjänt båda två och bra jobbat!

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.