Hunden Elvis

Ny medarbetare: Elvis

8 november 2018

Tillbaka till nyhetsöversikten url('')

I veckan har vi fått en ny medarbetare. Han heter Elvis, är allergivänlig och är en supernätverkare. Han hjälper till med framförallt referenstagning. Nedan har vi listat några av många anledningar till varför kontorshundar är din allra bästa kollega:

1. De hälsar alltid jätteglatt på samtliga kollegor på morgonen

Hundar har en förmåga att bli väldigt glada när de träffar människor de inte sett på ett tag. Varje morgon med kontorskund välkomnas man glatt! Det blir garanterat en rivstart på dagen.

2. De är hjälpsamma

Hundar älskar att vara med där de händer och hjälper gärna till, på sitt eget vis. En sovande hund på golvet i konferensrummet eller kontoret hjälper faktiskt till mer än du tror. Djur gör oss nämligen lugnare och mer avslappnade. Med andra ord så är kontorshunden ett perfekt sällskap under arbetstid!

3. De kräver ingen ersättning

Hundar behöver ju som bekant inte ha någon lön. Men ge dem gärna lite kravlös kärlek ibland!

4. De är stolta över att få jobba på din arbetsplats

Hunden älskar och dyrkar dig och dina kollegor. Om du ger kärlek till din hund kommer du få minst det dubbla tillbaka, och din hund kommer alltid vara stolt över att få vara med på din arbetsplats.

5. De påminner dig om när det är dags att ta en (sov)paus

Det finns så saker som är så lugnande som en sovande hund. Kanske gör du till och med rätt i att göra hunden sällskap och sova middag ibland! Det finns faktiskt forskning som visar på att en tupplur under dagen är hälsosamt.

6. De motverkar ditt kyliga kontor

Har du också ett kallt kontor och snor gärna in dig i en extra filt? En hund ger dig kärlek – och värme (bokstavligen!). Om du har en liten hund kan du låta den vila i ditt knä medan du jobbar, perfekt som extraelement!

7. De hjälper dig och dina kollegor att komma närmare varandra

Tycker du att det är tråkig och stel stämning mellan kollegorna på jobbet? Skaffa en kontorshund! Jag lovar att ni kommer få massor av skratt, nya samtalsämnen och komma närmare varandra.

8. Du rör dig mer!

En hund behöver komma ut och få motion flera gånger om dagen och såklart någon som följer med. Ta med dig er kontorshund och kollegorna på en promenad på lunchen. Det ger motion, rörelse, energi och också teambuilding!

Kontakta oss

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.