Tre personer som ler

Nya partners och nytt kompetensområde till Serveoffice AB

17 augusti 2018

Tillbaka till nyhetsöversikten

Bemannings- och rekryteringsföretaget Serveoffice AB är glada att hälsa Åsa Ollert och Magnus Holmqvist välkomna som nya partners. Åsa och Magnus började hos Serveoffice den 13 augusti 2018. Det nya partnerskapet innebär ny kompetens för bolaget som utökar erbjudandet till sina kunder med kompetensområdet Bank & Försäkring. ”Det nya partnerskapet blir ett mycket bra tillskott till vår verksamhet och utgör en viktig del av vår tillväxtresa”, säger Mårten Forslund, VD och partner Serveoffice.

Åsa Ollert kommer närmast från Amendo där hon arbetat i drygt 10 år med både bemanning och rekrytering, under de senaste 7 åren i ledande befattning. Hon har byggt upp affärsområdet Interim Management till en mycket lönsam affär hos tidigare arbetsgivare. Åsa har även arbetat 13 år på Kapitalförvaltning (AFA Försäkring) och dessförinnan som redovisningsansvarig. De som tidigare arbetat med Åsa beskriver henne som en vinnarskalle som alltid ger 100 % i leverans mot kund och konsult, en målmedvetenhet som privat avspeglas i hennes fem SM-guld i fotboll. Åsa kommer arbeta med Interim Management även i sin nya roll hos Serveoffice.

”Att lägga hjärta, sinne, intellekt och själ även i de minsta handlingarna tror jag är hemligheten till framgång. De värderingarna delar jag med Serveoffice, vilket gör att jag är mycket glad åt vårt samarbete.” säger Åsa Ollert, partner Serveoffice.

Magnus Holmqvist kommer också närmast från Amendo där han arbetat i drygt sex år med bemanning och rekrytering. Magnus har under de senaste fem åren varit affärsområdeschef för den verksamhet som riktar sig mot kandidater i början av sin karriär. Affärsområdet har under Magnus ledning vuxit sig framgångsrikt och varit uppskattat av såväl kunder som konsulter. Magnus har främst erfarenhet av att tillsätta uppdrag inom ekonomi, bank, finans och försäkring och kommer använda dessa erfarenheter till att bredda Serveoffice kompetensområden.

”Det känns fantastiskt roligt att få vara delaktig i Serveoffice tillväxtresa och jag ser fram emot att hjälpa nya och gamla kunder att hitta de främsta kandidaterna inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Att få bli en del av Serveoffice känns naturligt då deras värdering ligger i linje med mina egna.” säger Magnus Holmqvist, partner Serveoffice.

”Vi är alla mycket glada över att välkomna Åsa och Magnus som partners till oss i Serveoffice. De är båda väldigt erfarna och drivna personer som passar mycket bra in med nuvarande team. Åsa och Magnus har mycket goda resultat bakom sig och bidrar med såväl ny kompetens som att stärka upp teamet internt och leveransen externt till våra kunder.”, säger Mårten Forslund, VD Serveoffice AB.

Kontaktperson: Stina Hauschildt, marknadsansvarig Serveoffice AB

Tel: 0737-794 059

E-post: stina.hauschildt@serveoffice.se

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.