We serve competence

30 års bemanning och rekrytering inom

Ekonomi | Lön | Hr

Lediga tjänsterJag söker medarbetare

”Man vårdar sina konsulter på Serveoffice”

8 februari 2021

Tillbaka till karriär

AnnaMaria Carlstedt arbetar som redovisningskonsult via Serveoffice efter att ha omskolat sig från vården. Hon vet hur utmanande det kan vara att hitta rätt. Vi ställde tre snabba frågor till henne.

Hur kom du i kontakt med Serveoffice?

- Jag sökte ett jobb och fick rätt omgående komma på en första anställningsintervju hos er. För mig stod det mellan två olika jobberbjudanden men idag arbetar jag som konsult på ett företag som erbjuder ekonomisk administration. Ett val jag är nöjd med.

Vad värderar du i ditt arbete?

- Det är viktigt att det är ordning och reda, att rutiner finns. Det är något jag prioriterar som medarbetare och även öppna forum för medarbetare för dialog och utbyte. Så man inte tar saker och ting för givet och kan växa tillsammans i sin karriär.

Vad värderar du med Serveoffice?

- Jag har varit på bemanningsföretag innan och upplever att det mesta fungerar smidigare här. När man blir en del av Serveoffice smälter man liksom in i gänget. Rekryteringsprocessen var snabb med många avstämningar och man vårdar sina konsulter på Serveoffice så jag kan inte annat än att rekommendera andra att söka sig hit.

Porträtt av AnnaMaria Carlstedt

AnnaMaria Carlstedt

Redovisningskonsult

Porträtt av Daniel Sapiains Ogalde

Daniel Sapiains Ogalde

Marknadsansvarig

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till daniel.s.ogalde@serveoffice.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontakt

Hör av dig till oss om du behöver personal

På Serveoffice hjälper vi dig gärna med rekrytering och bemanning inom hr, lön och ekonomi. Någon av våra konsultchefer kommer att återkomma till dig så att vi så snart som möjligt kan hjälpa dig.

Namn

E-post

Telefonnummer

Vad kan vi hjälpa dig med?

Meddelande

Spontansökan