Det allra senaste från Serveoffice

Här hittar du allt inom hr, karriär, rekrytering och mycket mer från oss på Serveoffice. Har du tips, råd eller ett förslag på en spännande artikel så är du välkommen att kontakta info@serveoffice.se

En person som genomgått en lyckad onboarding

En lyckad onboarding - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

8 januari 2024

Onboarding innebär inte bara en vecka av introduktioner och pappersarbete. Det är en strategisk process som kan avgöra hur en anställds framtid inom företaget kommer bli. Man kan säga att det är lite av ett första intryck av din organisation. Hur kan du då göra denna process till mer än bara en formalitet - och faktiskt använda den som en strategi för en långsiktigt hållbar kompetensförsörjning?

Pappa jobbar medan son leker

Effektiv HR med dataanalys - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

1 januari 2024

Begreppet “hållbar kompetensförsörjning” växer sig allt starkare. Det har nu blivit en grundläggande del för företags framgång. En strategi för att uppnå detta nya krav på din arbetsplats är att utnyttja moderna teknologier (som dataanalys) i HR-processerna. Hur gör man då det?

Pappa jobbar medan son leker

Balans mellan arbete och fritid - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

25 december 2023

I dagens arbetsmarknad har frågan om balans mellan arbete och privatliv aldrig varit hetare. För att kunna bygga en hållbar kompetensförsörjning i företaget är denna balans väldigt viktig. Varför behövs då detta för att rekrytera och behålla talang på ett hållbart sätt?

Mårten

Intern rekrytering - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

18 december 2023

Just nu är konkurrensen om kvalificerad personal hårdare än någonsin. Därför gäller det att tänka i olika banor när det kommer till kompetenstillsättning. Ett misstag många ofta gör är att förbise anställda man redan har i sitt företag och bara blicka utåt. Intern rekrytering är inte bara en kostnadseffektiv lösning, utan också en viktig del av en hållbar kompetensförsörjning. Hur kan du då implementera detta i din organisation?

Generation Z

Förstå generation Z - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

11 december 2023

Hej, Mårten här! Generation Z (födda mellan mitten av 1990-talet och början av 2010-talet) börjar nu göra avtryck på arbetsmarknaden. Hållbarhet blir viktigare, de är mer tekniskt kunniga och mer restriktiva med sin uppmärksamhet. Att förstå denna generation är alltså inte bara en tidsfråga—det är en investering i din organisations framtid. Här är några tips på hur du kan anpassa dina rekryteringsstrategier för att möta Generation Z:s unika behov och förväntningar

Mårten

Optimering av lönekostnader - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

4 december 2023

Hej, Mårten här! Personalkostnader är ofta en av de största utgifterna för ett företag. Men att snåla på löner eller slarva med anställningsvillkor kan vara en kortsiktig lösning som kostar mer i längden. Hur kan du då optimera lönekostnader samtidigt som du skapar en mer hållbar arbetsstyrka är frågan?

Mårten med kollegor

Långsiktiga anställningar - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

27 november 2023

Som företagsledare ställs du säkerligen inför utmaningen att balansera flexibilitet och stabilitet när det kommer till anställning. Korttidskontrakt kan ofta verka som en bra lösning i början. Men om majoriteten av dina medarbetare är hos er kortsiktigt missar du möjligheten att bygga en kultur av engagemang och långsiktighet.

Mångfald på arbetsplatsen

Mångfald - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

20 November 2023

Tidigare mättes ett företags framgångar enbart på vinstmarginaler och andra hårda värden. Idag är det helt annorlunda. Förutom hårda värden mäts ditt företag nu även på mjukare sådana. Ett exempel är er förmåga att skapa en hållbar och inkluderande arbetsmiljö genom mångfald och inkludering. Dessa begrepp är avgörande för en hållbar kompetensförsörjning. Hur då?

personal har kul på jobbet

Långsiktig personalutveckling - ett steg mot hållbar kompetensförsörjning

13 November 2023

Hållbar kompetensförsörjning är inte bara en trend. Det är nödvändigt i vår snabbt föränderliga arbetsmarknad (för att inte tala om morgondagens). Det handlar om konsten att bygga ett team som är här för att stanna och redo att växa tillsammans med företaget. Hur gör man det då?

medarbetare vid skrivbord uppifrån

Hållbar företagsutveckling: En balans mellan risktagande och trygghet

16 oktober 2023

I en affärsvärld fylld av förändring, konkurrens och ovisshet kan det ofta kännas som en balansgång att driva ett företag. Å ena sidan behöver man främja innovation och en större marknadsandel, vilket är en god anledning till risktagande. Å andra sidan finns behovet av att upprätthålla stabilitet och trygghet för att företaget ska överleva på sikt. Men hur uppnår man denna balans på ett hållbart sätt?

Mårten med kollegor

Hur skapar jag en företagskultur som främjar innovation?

14 augusti 2023

Min vision med Serveoffice är att det ska vara en plats där varje person känner att de kan bidra till företagets framtid och tillväxt. Där innovation inte bara är ett ord - utan kärnan i vår verksamhet. Men hur omvandlar man denna dröm till verklighet? Än är jag inte fullärd, men låt mig dela med mig av några insikter:

Mårten

5 effektiva strategier för att förebygga utbrändhet

4 juli 2023

Vi lever i en tid där arbetslivets krav och förväntningar ständigt ökar på oss. Hanteringen av arbetsbelastning är därför en avgörande faktor för att undvika utbrändhet och upprätthålla en hållbar produktivitet. Här är mina fem strategier som kan hjälpa dig att hålla arbetsbelastningen på en hanterbar nivå och förebygga utbrändhet:

Mårten

5 saker du ska undvika när ditt företag växer

27 juni 2023

Hej, Mårten här! När ditt företag växer kan du ofta stöta på oanade hinder och oväntade fallgropar på vägen mot er framgång. Här är fem misstag du bör undvika när företaget står inför en tillväxtfas:

En kvinna skriver vid en dator

5 strategier i bemanningen som stärker din företagskultur och employer brand

20 juni 2023

Vi befinner oss i en arbetsmarknad som präglas av digitalisering och hårdare konkurrens om talanger. För att både attrahera och behålla dem kan ett varmt och mänskligt sätt att sköta din bemanning göra stor skillnad. I en gynnsam företagskultur känner sig medarbetarna värdefulla, vilket gör dem engagerade och bidrar till företagets framgång. Här är några sätt att skapa en mänsklig kultur i din bemanningsstrategi:

En kvinna skriver vid en dator

Missa inte dessa egenskaper hos ekonomikandidater!

13 juni 2023

Ska du anställa någon inom ekonomi? Se då till att inte missa dessa värdefulla egenskaper hos kandidaten, för att lyckas med din tillsättning.

En arbetsgrupp som arbetar på ett projekt

Hur du bygger ett framgångsrikt team till ditt företag

29 maj 2023

Hur framgångsrikt ett företag blir beror till stor del på förmågan att bygga effektiva och högpresterande team.

Hur sticker jag ut från andra arbetssökande?

Hur en mänsklig touch i rekryteringsprocessen skiljer ditt företag från dina konkurrenter

22 maj 2023

I en tid med digitalisering och hög konkurrens om de bästa kandidaterna kan en mänsklig “touch” i rekryteringsprocessen vara det som skiljer ditt företag från konkurrenterna. Här är några saker att tänka på när du vill införa den mänskliga touchen i din rekryteringsprocess:

Hur sticker jag ut från andra arbetssökande?

Hur du väljer det bästa bemannings- och rekryteringsföretaget för din verksamhet

8 maj 2023

Att välja rätt bemannings- och rekryteringsföretag för din verksamhet är avgörande för att rekryteringsprocessen ska bli så effektiv och framgångsrik som möjligt.

Kvinna som onboardar på kontoret

Hur du effektiviserar onboarding-processen

18 april 2023

I Stockholm, där konkurrensen om talang är hård krävs en välplanerad introduktion till arbetet för att ni ska kunna behålla medarbetaren. Nedan hittar du tips och strategier för att utforma en effektiv introduktionsprocess.

Hur sticker jag ut från andra arbetssökande?

Hittar du inte rätt kandidat för jobbet? Så här gör du!

15 mars 2023

Det är inte alltid lätt att hitta en lämplig kandidat för en jobbposition. Trots att du har lagt ner tid och resurser på intervjuerna kanske du fortfarande inte hittar någon som klarar alla krav.

Löneförhandling två personer

Tips inför din löneförhandling

6 mars 2023

En löneförhandling är viktigt för att du ska kunna få en rättvis kompensation för ditt arbete. Målet är därför är det viktigt att förhandla fram en lön som både du och din arbetsgivare blir nöjda med. Kom ihåg att en lyckad förhandling är när båda parter lämnar rummet, nöjda!

Människor som nätverkar

De bästa ställena för jobbsökande

27 februari 2023

Söker du jobb på bara ett enda sätt? Då missar du många möjligheter! Här är några av de bästa platserna och kanalerna för ditt jobbsökande

Bild på dator, kaffemugg och anteckningsblock

Använda LinkedIn som jobbsökande? Så här gör du!

6 februari 2023

LinkedIn är ett av de mest använda nätverken för att söka jobb och bygga ett yrkesnätverk. Men hur maximerar man sina chanser i jobbsökandet? Här är några tips för ett lyckat sökande på LinkedIn

Person håller i ett papper

5 vanliga misstag arbetssökande gör

30 januari 2023

Känner du att jobbsökandet är frustrerande och inte ger resultat? Låt oss undersöka några av de vanligaste problemen och tips om hur man kan övervinna dem

2 personer skakar hand

5 vanliga misstag man gör vid rekrytering

23 januari 2023

Det finns en del misstag som arbetsgivare ofta gör när de söker efter kandidater. Här är några vanliga misstag som arbetsgivare gör, och hur du kan undvika dem

Hur sticker jag ut från andra arbetssökande?

Hur sticker jag ut från andra arbetssökande?

16 januari 2023

Att göra sig mer attraktiv för arbetsgivare är aldrig bortslösad tid⭐ Här är några tips på hur du kan göra dig mer attraktiv för arbetsgivare:

2 personer skakar hand

Ska du rekrytera? Så här gör du!

12 januari 2023

Att rekrytera någon till ditt företag har sina utmaningar. Det finns däremot ett antal saker du kan göra för att göra processen så smidig och effektiv som möjligt 👇

Att tänka på vid jobbsökande

Hur tänker man vid jobbsökande?

27 december 2022

Efter jul och nyår är det många som söker ett nytt jobb. Konkurrensen kan göra sökandet svårt och frustrerande, men det finns en del saker du kan göra för att öka dina chanser.

Att bemöta en energitjuv

Att bemöta en energitjuv

19 april 2022

Lena Skogholm, föreläsare och författare tipsar om hur man hanterar en energitjuv utan att tappa bort sig själv.

Vad är en bra chef?

Vad är en bra chef?

31 mars 2022

Emma N. Stara på Great Place to Work vet vad som kännetecknar en bra chef.

Att bemöta en narcissist

Att bemöta en narcissist

29 mars 2022

Lena Skogholm är föreläsare och författare till boken ”10 tips på hur du bemöter en narcissistisk person”.

Att ha medkänsla på jobbet

Att ha medkänsla på jobbet

21 mars 2022

Ola Schenström, expert på mindfulness, menar att svenska arbetsgivare behöver bli bättre på medkänsla.

Vikten av emotionell återhämtning

Vikten av emotionell återhämtning

14 mars 2022

Katherine May har skrivit boken ”Övervintring: vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder”, en förutsättning för att lära från tuffa erfarenheter.

Lär dig att ge tydlig feedback vänligt

Lär dig att ge tydlig feedback vänligt

8 mars 2022

Författaren och föreläsaren Lena Skogholm tipsar om hur man bäst ger tydlig och vänlig feedback.

Doris Dahlin

Vad är kreativt ledarskap?

2 mars 2022

Doris Dahlin är beteendevetare och medförfattare till ett flertal böcker om hur man hanterar just känslor.

Social ångest

Vad är kreativt ledarskap?

18 februari 2022

För Leif Denti, som forskar inom kreativitet, ledarskap och organisatorisk innovation, handlar kreativt ledarskap om lärande. Tillsammans med Martin Kreuger står han bakom boken Innovationspsykologi.

Social ångest

Vad är Big Five?

15 februari 2022

Petri Kajonius, universitetslektor och docent i personlighets- och socialpsykologi, har skrivit boken ”Vem är du? Den moderna forskningen om Big Five”.

Social ångest

Bli ett proffs på självledarskap

1 februari 2022

Katinka Kubenka är konsulten och experten med tipsen för att göra dig till en stjärna på självledarskap.

Social ångest

Vad är minoritetsstress?

27 januari 2022

Hanna Wallensteen är psykologen som gjort begreppet minoritetsstress känt för en större allmänhet i Sverige.

Social ångest

Hur hanterar jag social ångest?

3 januari 2022

Känner du dig obekväm i sociala sammanhang? Är din mardröm att tala inför publik?

Etisk stress

Vad är etisk stress?

3 januari 2022

Har du någon gång känt att ditt jobb känns fel? Att något du gör eller gjort gett dig dåligt samvete?

Carlos Diaz

Hur bemöter jag hbtq-fobi på jobbet?

8 december 2021

Att vara hbtq-person är fortfarande en utmaning för många människor i Sverige. Inte minst präglas många arbetsplatser av intolerans och i vissa fall till och med hatbrott.

Lisa Kruse

Arbeta med ditt personliga varumärke

3 december 2021

Ett personligt varumärke? Ja, vad är det egentligen? De flesta skulle nog inte ha en tanke på att kalla sitt namn eller rykte för ett personligt varumärke.

Johanna Carlberg

Att kommunicera strategiskt

25 november 2021

Som företag eller som medarbetare finns det många anledningar att kommunicera.

Andreas

Konsten att säga nej

17 november 2021

Hur svårt är det egentligen att säga nej? Hur ofta får man säga nej och till vem?

Nils

Är fördomsfri rekrytering möjlig?

13 oktober 2021

Vägen till en fördomsfri rekrytering är inte helt uppenbar.

John Mellkvist

Att söndra och härska på arbetsplatsen

6 oktober 2021

Annsofi Thunholm är managemenskonsulten som gjort sig ett namn på både Instagram och nu även bokhyllan.

John Mellkvist

Ålderism inom rekrytering

21 september 2021

Kommunikatören John Mellkvist har de senaste åren gjort sig känd som en förkämpe på området ålder.

Nils

Rekryteringsproffsets bästa tips

2 september 2021

Nils Hallén är rekryteringsproffset som gjort sig känd för både sina åsikter men efter snart tre decennier i branschen, även sina kunskaper.

Jenny

Att rekrytera utan enfald

8 juni 2021

Motsatsen till mångfald brukar oftast beskrivas som enfald. För rekryteraren Barbara Bender är det en självklarhet att fokus för de som rekryterar och bemannar ska ligga just där.

Lisa Wik

”Att vara arbetsgivare är ett stort ansvar”

4 juni 2021

I fjorton år har Tenant & Partner lyckats med bedriften att utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Anders Bucht

”Mångfald är komplext”

1 juni 2021

Mångfald är på allas läppar men att gå från goda intentioner till reella förändringar kan vara en utmaning.

Dags för ”riktig” ledighet

20 maj 2021

Häromveckan var det dags att börja planera sommarledigheter. Jo lite ovant kan man nog tycka att det är med tanke på det år vi haft.

Maria Grudén

Att bli en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

18 maj 2021

Great Place to Work är företaget som sätter arbetsplatsen i fokus.

Jenny Nordström

Den nya tidens ledarskap

23 april 2021

Ett skiftande affärslandskap, större osäkerhet och högre grad av komplexitet. Distansarbete, teamsmöten och oregelbundna arbetstider.

Personer som går på gatan i solnedgången.

Förståelse för kunden är nyckeln

13 april 2021

Att många rekryterings- och bemanningsaktörer lovar guld och gröna skogar är kanske ingen nyhet men vad krävs det för att verkligen kunna leverera?

Jonas Dahl

Att misslyckas på jobbet

6 april 2021

Jonas Dahl är forskare på Handelshögskolan i Stockholm och organisationsutvecklare vid Gaia Leadership och har ägnat flera år åt att ta reda på hur vi hanterar just misslyckanden och misstag i jobbsammanhang.

Johan

”Utan misstag växer man inte”

1 april 2021

Har du någon gång misslyckats eller kanske begått ett misstag i jobbet? Fotografen Johan Ståhlberg är bloggare på Resumé och har skrivit om sina misstag.

Två kollegor som pratar.

En av Sveriges bästa arbetsplatser

25 mars 2021

Bland arbetsgivare i Sverige har rekrytering- och bemanningsföretaget Serveoffice utsetts till en av landets absolut bästa arbetsplatser av Great Place to Work.

Angela Nihlén och Teresa Acuña Lopez

Underskattar vi arbetsglädje?

22 mars 2021

Allt fler förstår vikten av att inte bara ha utan också skapa en glädje att arbeta, i synnerhet med det senaste årets pandemiisolering.

Lotta

Funktionsanpassa er arbetsplats

5 mars 2021

Många arbetsgivare har ambitionen att ha en inkluderande arbetsplats, en som olika människor både har tillgång till och kan trivas på.

Madeleine

Skydda dig mot cyberhot

11 februari 2021

I en allt mer digitaliserad värld blir det allt viktigare att skydda sig själv och sin digitala omgivning oavsett om det är hemdatorn eller den på arbetsplatsen.

Kollegor som pratar

”Man vårdar sina konsulter på Serveoffice"

8 februari 2021

AnnaMaria Carlstedt arbetar som redovisningskonsult via Serveoffice efter att ha omskolat sig från vården. Hon vet hur utmanande det kan vara att hitta rätt. Vi ställde tre snabba frågor till henne.

Placeholder

Rekrytera rätt med Serveoffice

4 februari 2021

Bemanning och rekrytering är en investering som kräver både resurser och engagemang.

Placeholder

"Vi ser en ökad ohälsa hos unga"

29 januari 2021

Mentor Sverige är en organisation som arbetar för ungas välmående över hela världen.

Placeholder

Maxa arbetsdagen – ät rätt!

12 januari 2021

Har du svårt att hålla koncentrationen? Orkar du inte med arbetsdagen? En del i att prestera så bra som möjligt är att äta rätt.

Placeholder

Mötesgurun ger sina bästa tips

4 januari 2021

Många branscher och företag har tvingats ställa om sedan pandemin slog till. Inte minst har event- och mötesindustrin fått anpassa sig till en allt mindre fysisk verklighet.

Placeholder

Hantera din stress

8 december 2020

Hur lär man sig att hantera stress utan att stressa. Det är en fråga som många yrkesverksamma tampas med.

Placeholder

Lider du av bluffsyndrom?

6 december 2020

Att tvivla, ifrågasätta och kritisera sig själv. Lär dig se tecknen på om du lider av bluffsyndrom och framför allt. gör något åt det.

Placeholder

Skriv ditt bästa CV

22 november 2020

Ett nytt år knackar på dörren och det kanske ditt nya jobb också gör. Vässa till ditt CV med vår CV-expert Cissi Silvstam.

Placeholder

Varför ska ni engagera er ideellt?

15 november 2020

Ideellt engagemang är inte bara ett åtagande utan även ett sätt att skapa positiva effekter för både företag och anställda.

Placeholder

Serveoffice Stöttar Mentor Sverige

7 november 2020

Med ambitionen att bidra till det viktiga arbetet för att stötta unga i Sverige, går Serveoffice julgåva till organisationen Mentor Sverige.

Placeholder

Lär dig nätverka rätt

19 oktober 2020

Att nätverka är mångas stora skräck men kan också vara del roliga delen av arbetet – om du gör det rätt.

Placeholder

Att leda rätt som chef

16 oktober 2020

Att vara en bra chef är en utmaning för många. Att stå ut med en dålig kan vara än svårare.

Placeholder

Behåll motivationen i höstmörkret

8 oktober 2020

Aldrig har väl höstmörkret tett sig så dystert som nu. Förutom kyla, kortare dagar har vi också en pandemi som begränsar vår vardag.

Placeholder

Sexuella trakasserier på arbetsplatsen

5 oktober 2020

MeToo-rörelsen som fick sitt genombrott hösten 2017, blev en väckarklocka för många om de övergrepp som är alltför vanliga i samhället.

Placeholder

Vad är åldersdiskriminering?

1 oktober 2020

Att diskriminering fortfarande existerar på arbetsmarknaden är tyvärr ett faktum.

Placeholder

Har du koll på din tjänstepension?

27 september 2020

Tjänstepension utgör idag en viktig del av det som kommer att bli din framtida ekonomi efter pensionen.

Placeholder

Hur hanterar vi vår nya arbetssituation?

24 september 2020

Corona har som bekant förändrat arbetssituationen världen över. Något som inneburit allt från nya rekryteringsbehov till mer distansarbete.

Placeholder

Hur hanterar man psykisk ohälsa på arbetsplatsen?

2 september 2020

Psykisk ohälsa är ett växande problem hos många idag. Avsaknaden av rutiner, jobb och sammanhang kan lätt leda till en känsla av meningslöshet

Placeholder

Hur skriver du en bra jobbansökan?

1 september 2020

Det är jobbsökartider med allt vad det innebär. Oavsett om du söker nya utmaningar eller känner dig redo för nästa steg i karriären så är det alltid bra att fräscha upp instinkterna lite då och då.

Placeholder

Employer Branding – att attrahera rätt medarbetare

19 augusti 2020

Allt kommunicerar. Det kanske låter överdrivet men så är det. Fundera på det. Vad säger dina åsikter om dig?

Placeholder

Att tänka på inför arbetsintervjun

24 juni 2020

Arbetsintervjun har länge varit en grundläggande del i vilken rekrytering och bemanning som helst. Men vad har arbetsintervjun för plats i ett samhälle där de flesta har sociala medier?

Placeholder

Uppsägning vid arbetsbrist – så går du som arbetsgivare tillväga

10 juni 2020

Coronakrisen har inneburit att många företag och arbetsgivare nu står inför det svåra dilemmat att göra sig av med bra och viktig kompetens.

Placeholder

Är krisen över för bemanningsbranschen?

18 december 2020

Framtiden på arbetsmarknaden är osäker för många men samtidigt tycks en ljusning skönjas då allt fler företag har behov av kompetens.

Placeholder

Distansarbete är här för att stanna

3 juni 2020

Corona har ritat om arbetskartan för de flesta inte minst när det kommer till kontorsarbetet. Vad händer med alla möten, avstämningar och utvärderingar nu när distansarbete blivit det nya normala?

Placeholder

Fikakultur viktigare än någonsin för arbetsmiljön

2 juni 2020

Det är en ofta underskattad och förbisedd del av arbetsmiljön men att umgås och socialisera med kollegor handlar inte om att slösa arbetstid eller slurpa kaffe.

Placeholder

Serveoffice – en av Sveriges bästa arbetsplatser

4 maj 2020

Fyra år i rad har Serveoffice certifierats som en av Sveriges bästa arbetsplatser av undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

Placeholder

God Jul & Summering av 2019

23 december 2019

Ni minns att många nya saker hände under föregående år, det bäddade för att vi nu kunde fokusera helt på hur våra kunder och konsulter mår.

Placeholder

Serveoffice Julfest 2019

13 december 2019

Serveoffice julfest 2019 gick av stapeln den 13/12. Festen hölls på Balingsholm Herrgård.

Placeholder

Julgåva 2019

6 december 2019

Den här julen hjälper vi till att hålla cancer borta från barn. Vi är därför stolta över att stötta Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete istället för en fysik julgåva.

Placeholder

Serveofficegolfen 2019

19 september 2019

Serveoffice-golfen tog under 2018 ett nytt swingtag och bjöd in till en VIP-golf exklusivt för köpande kunder, och den traditionen håller vi kvar även vid 2019 års Serveofficegolf.

Placeholder

We serve Sommarkompetens

25 mars 2019

Fyra

Placeholder

Linkedin-utbildning

20 mars 2019

Som en del i Serveoffice Academy erbjuder vi våra konsulter en utbildning i Linkedin som hålls en gång varje halvår.

Placeholder

Serveoffice Julfest 2018

7 december 2018

Serveoffice fantastiska julfest gick av stapeln den 7/12. Vi körde en favorit i repris från förra året och var på Swing by Golfbaren.

Placeholder

Teamutvecklas tillsammans med Serveoffice och nå effektivitet

5 december 2018

Genom att arbeta proaktivt med redan väl fungerande grupper kan bolag skapa ytterligare effektivitet och lönsamhet.

Placeholder

Serveoffice

14 november 2018

Serveoffice växer och kompletterar sitt team med mötesbokaren Anneli! Anneli har tidigare varit konsult hos Serveoffice och tar nu klivet in på Götgatan.

Placeholder

Ny medarbetare: Elvis

8 november 2018

I veckan har vi fått en ny medarbetare. Han heter Elvis, är allergivänlig och är en supernätverkare. Han hjälper till med framförallt referenstagning

Placeholder

Avidentifierade CVn

1 november 2018

I och med dataskyddsförordningen GDPR som trädde i kraft 25:e maj i år har det blivit ännu viktigare hur personuppgifter behandlas, lagras och sparas.

Placeholder

Agilium Worldwide Global Meeting 2018

15 oktober 2018

Placeholder

Serveoffice Academy + LinkedIn

10 oktober 2018

Serveoffice Academy har sin grund i att Serveoffice vill erbjuda kompetensutveckling för sina medarbetare så att de kan samla på sig mer kunskap och växa i sin nuvarande såväl som framtida yrkesroll under sin anställning.

Placeholder

Månadens medarbetare augusti

3 oktober 2018

Månadens medarbetare för augusti månad är Carina Nordström.

Placeholder

Serveoffice-golfen 2018

28 september 2018

Serveoffice-golfen tog under 2018 ett nytt swingtag och bjöd detta år in till en VIP-golf exklusivt för köpande kunder.

Placeholder

Executive Partners Scandinavia AB lanserar ny logotyp och grafisk profil

28 september 2018

Executive Partners Scandinavia AB lanserar en ny logotyp och grafisk profil. Den nya logotypen är anpassad för att spegla inträdet i Serveoffice-koncernen som de tillhört sedan årsskiftet.

Placeholder

Ny konsultchef till Serveoffice

5 september 2018

Nu har Serveoffice utökat sin personalstyrka med en ny talang, vi hälsar Munazha ten Siethoff varmt välkommen till vårt team.

Placeholder

Nya partners och nytt kompetensområde till Serveoffice AB

17 augusti 2018

Bemannings- och rekryteringsföretaget Serveoffice AB är glada att hälsa Åsa Ollert och Magnus Holmqvist välkomna som nya partners.

Placeholder

Serveoffice AB lanserar ny logotyp och grafisk profil

17 augusti 2018

Serveoffice AB lanserar efter 27 år en ny logotyp och grafisk profil. Den nya logotypen är moderniserad för att spegla dagens organisation.

Placeholder

Kandidatupplevelse och dess betydelse

10 augusti 2018

Något oerhört viktigt som serveOffice, och förhoppningsvis många med oss, brinner starkt för är hur kandidaterna bemöts under rekryteringsprocessen.

Har du några frågor?

Hör av dig så hjälper vi dig vidare.

info@serveoffice.se 08-566 166 60

Glöm inte att du också kan få de senaste nyheterna och lediga jobben direkt i din mejl.

Det senaste från vår InstagramPå vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.