Bemanningsföretag cfo stockholm

Bemanningsföretag cfo Stockholm? Vi på Serveoffice är ett bemanningsföretag specialiserade på att rekrytera företagens blivande CFO experter i Stockholm. Vi är även specialister på att erbjuda rätt kompetens i alla nyckelpositioner inom ekonomi. Vårt bemanningsföretag i Stockholm är inriktade på att rekrytera kandidater för uppdraget som CFO och vi går mycket noggrant igenom hela anställningsprocessen då vi vet att rätt person på rätt plats är en självklarhet och ett vinnande koncept. Det är viktigt att välja rätt bemanningsföretag i Stockholm för att hitta den perfekta kandidaten i rollen som CFO. Servoffice vill vara ert trygga val i sökandet av ett bemanningsföretag i Stockholm specialiserade på just rollen som CFO.

Bemanningsföretag cfo Stockholm - Executive search

Som bemanningsföretag i Stockholm med CFO expertis vill vi på Serveoffice hjälpa dig på bästa sätt. När vi som bemanningsföretag i Stockholm vill hitta bästa CFO kandidaten använder vi rekryteringsprocessen ”Executive search” vilket används just för att rekrytera en nyckelperson för de högsta positionerna inom ett företag. Vi vänder oss till företag över hela landet och inte bara Stockholm. Executive Search vänder sig till dig som vill rekrytera en nyckelperson till de högsta positionerna i en organisation, exempelvis roller som VD, CFO, distriktschef eller styrelseledamot. Via vårt dotterbolag Executive Partners Scandinavia rekryterar vi nyckelpersoner till aktörer över hela Sverige och stärker på så vis er konkurrenskraft på den nationella arenan. Våra konsulter har gedigen arbetslivserfarenhet vilket innebär stor förståelse för verksamheter och deras behov av kompetens.

Executive är medlem i Föreningen Sveriges Executive Search Konsulter, vilken är en yrkesförening för auktoriserade konsulter som arbetar med Executive Search, en kvalitetssäkring.

Behöver du hjälp med annan bemanning inom Ekonomi? Serveoffice är inte bara ett bemanningsföretag för just CFO i Stockholm utan vi kan hjälpa dig att hitta all specialistkompetens inom ekonomi.

Kontakta oss gärna genom att klicka här!
Följ oss på Facebook & Linkedin

Bemanningsföretag cfo Stockholm

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.