Bemanningsföretag löneadministratör

Bemanningsföretag löneadministratör? Serveoffice är ett bemanningsföretag med inriktning på att hitta din nästa löneadministratör! Vi har gedigen erfarenhet och vi värdesätter våra kunders krav och önskemål på rätt kompetens. Serveoffice är specialiserade inom HR, ekonomi och rekrytering med snart 30 års erfarenhet. Som bemanningsföretag är vi proffs på att hitta din löneadministratör och vi är mycket noggranna i urvalsprocessen då vi alltid eftersträvar goda resultat. Vi följer alltid upp våra rekryteringar efter sex månader för att säkerställa att du som kund är nöjd med rekryteringen. När du anlitar oss som ditt bemanningsföretag löneadministratör vill vi att du ska känna dig trygg när du överlåter rekryteringsprocessen i våra händer och du kan lita på att vi är proffs när det kommer till bemanning. Vi hälsar dig välkommen att kontakta oss för en konsultation där vi kan avgöra vilka behov som finns och skräddarsy ett upplägg just för era önskemål.

Bemanningsföretag löneadministratör – kontakta oss redan idag!

När vi som bemanningsföretag vill hitta bästa kandidaten som löneadministratör använder vi olika rekryteringsprocesser. En förstudie görs tillsammans med er för att upprätta en kravprofil. En kort video spelas därefter in där rekryterande chef svarar på några frågor som visas upp för kandidaterna vid intervjutillfället. Vi på Serveoffice vill vara ditt bemanningsföretag som rekryterar den bästa personen i rollen som löneadministratör. Vi sköter skickar utskick och annonsering via vår kandidatbas. På denna nivå är urvalsrekrytering det mest förekommande men search kan läggas till vid behov, likaså tester. Även telefonintervjuer, djupintervjuer, kandidatpresentationer och referenstagning ingår i processen så att ni verkligen får det underlag ni behöver för att göra rätt kandidatval. Processen avslutas med en uppföljning med såväl kund som kandidat sex månader efter tillsättningen.

Vi ser fram emot att höra från dig med frågor om oss som bemanningsföretag och hitta en löneadministratör. Kontakta oss genom att klicka här!
Följ oss på Facebook & Linkedin

Bemanningsföretag löneadministratör

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.