Bemanningsföretag Stockholm

Bemanningsföretg Stockholm? Serveoffice ett bemanningsföretag i Stockholm med gedigen erfarenhet och vi värdesätter våra kunders krav och önskemål på rätt kompetens. Serveoffice är ett bemanningsföretag Stockholm specialiserade inom HR, ekonomi och rekrytering med snart 30 års erfarenhet.

Som bemanningsföretag Stockholm är vi mycket noggranna i urvalsprocessen då vi alltid eftersträvar goda resultat. Vi följer alltid upp våra rekryteringar efter sex månader för att säkerställa att du som kund är nöjd med rekryteringen. När du anlitar oss som ditt bemanningsföretag i Stockholm vill vi att du ska känna dig trygg när du överlåter rekryteringsprocessen i våra händer och du kan lita på att vi är proffs när det kommer till bemanning. Vi hälsar dig välkommen att kontakta oss för en konsultation där vi kan avgöra vilka behov som finns och skräddarsy ett upplägg just för era önskemål.

Bemanningsföretag i Stockholm med gedigen erfarenhet

När vi som bemanningsföretag i Stockholm vill hitta bästa kandidaten använder vi olika rekryteringsprocesser. Som bemanningsföretag i Stockholm har vi erfarenhet av många olika krav på kompetens. En förstudie görs tillsammans med er för att upprätta en kravprofil. En kort video spelas därefter in där rekryterande chef svarar på några frågor som visas upp för kandidaterna vid intervjutillfället. Vi på Serveoffice, ditt bemanningsföretag i Stockholm sköter därefter utskick och annonsering via vår kandidatbas. På denna nivå är urvalsrekrytering det mest förekommande men search kan läggas till vid behov, likaså tester. Även telefonintervjuer, djupintervjuer, kandidatpresentationer och referenstagning ingår i processen så att ni verkligen får det underlag ni behöver för att göra rätt kandidatval. Processen avslutas med en uppföljning med såväl kund som kandidat sex månader efter tillsättningen.

Vi på Serveoffice vill gärna vara ditt bemanningsföretag i Stockholm och ser fram emot att hjälpa dig med att hitta den bästa kandidaten oavsett krav på kompetens!

Kontakta oss gärna genom att klicka här!
Följ oss på Facebook & Linkedin

Bemanningsföretag Stockholm

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.