Hyra ekonom

Vill du hyra ekonom? Servoffice kan hjälpa till med att ta fram den bästa kandidaten för just ditt företag. Det är inte alltid så enkelt att veta hur mycket personal som behövs i vissa perioder eller vid omorganiseringar och då kan det vara fördelaktigt att hyra ekonom. Vi är så klart mycket måna om våra kunders specifika behov och krav på kompetensoch anser oss vara specialister inom lönehantering. Du kan lita på att den person du vill hyra som ekonom kommer att matcha dina kompetenskrav. Vi vill vi att du ska känna dig trygg. Vi är specialiserade på att hitta de bästa kandidaterna inom ekonomi, HR och rekrytering med snart 30 års erfarenhet. Du överlåter rekryteringsprocessen i våra händer och du kan lita på att vi är proffs när det kommer till att rekrytera den person som du vill hyra som ekonom. Vi anstränger och extra i urvalsprocessen då vi alltid eftersträvar högsta resultat. Genom att låta våra proffs på Serveoffice ta hand om rekryteringsprocessen sparar ditt företag både tid och pengar.

Hyra ekonom - auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag

Serveoffice har ett mycket stort och landstäckande nätverk med kompetenta och uppdaterade kandidater som vi når ut till. Många av våra kunder vill hellre hyra en ekonombaserat på vilket uppdrag som behöver utföras ibland både under kortare och längre perioder. Vi gör en förstudie tillsammans med er för att upprätta en kravprofil. Hos oss får du skräddarsydda lösningar eftersom det generar bättre ekonomiska resultat och ökad lönsamhet. Att hyra en ekonom kan effektivisera organisationen avsevärt då den personen kan komma med nya perspektiv för att öka vinsterna eller minska utgifterna.

Vi hälsar dig välkommen att kontakta oss för en konsultation där vi kan avgöra vilken ekonom som passar bäst hyra under en period.

Kontakta oss gärna genom att klicka här!
Följ oss på Facebook & Linkedin

Hyra ekonom

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.