Stockholmstips

Rosendals Trädgård

Njut av trädgården i kvällssol! Upplev sommaren på Rosendals Trädgård med vår sommarrestaurang Herbarium. Bara en kort cykeltur eller promenad från stan, här kan du avnjuta läcker mat från vårt utekök, koppla av i solstolar och njuta av den vackra trädgårdsmiljön. En perfekt plats för en kväll i naturen, mitt i staden.

Rosendals trädgård

Björnö i Resarö

Utforska den natursköna pärlan Björnö på Resarö i Stockholms skärgård. Här kan du njuta av vackra stränder, vandringsleder och möjligheter till bad och fiske. En perfekt plats för naturälskare och äventyrare.

Björnö

Moveat

Upplev en trendig matdestination i Stockholm på Moveat. Här hittar du ett brett utbud av matställen, från gourmetrestauranger till street food-koncept. Njut av en gastronomisk resa i en modern och unik atmosfär.

Moveat

Taxinge slott

Besök Taxinge slott vid Mälarens strand och upplev historiens charm. Utforska slottsträdgårdarna, beundra arkitekturen och njut av traditionell svenska fikadagsbuffé på det berömda konditoriet.

Taxinge slott

Siggesta Gård

Fly vardagens stress och njut av lantlivet på Siggesta Gård i Stockholm. Rid, upplev lantlivet eller koppla av med spa-behandlingar. En idyllisk plats för avkoppling och familjeaktiviteter.

Siggesta Gård

Blå Lagunen i Ekerö

Upplev en naturskön oas vid Blå Lagunen i Ekerö, nära Stockholm. Här kan du njuta av kristallklart vatten, soliga stränder och avkopplande atmosfär. En perfekt plats för en dag med avslappning och naturnjutning.

Blå lagunen i Ekerö

Behöver du hjälp och stöd med tillsättning av konsult eller rekrytering?

Klicka på den vita knappen för att kontakta oss eller maila marten.forslund@serveoffice.se

Mårten
Stockholm

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.