Stockholm

”Serveoffice handlar om kvalitet”

I drygt fem år har Mårten Forslund varit VD för rekrytering- och bemanningsföretaget Serveoffice. En roll han antog med stora ambitioner och fullt medveten om de utmaningar som väntade. Idag driver han ett företag med ett sjuttiotal anställda i centrala Stockholm och med allt fokus på kvalitet.

- För oss är det en självklarhet att du både som kund och konsult ska känna att du står för kvalitet. Det genomsyrar hela vår verksamhet här på Serveoffice. Det är klart att det skiljer oss från våra konkurrenter, menar Mårten Forslund.

Och i en bransch där rekryteringar ska vara både snabba och effektiva kan mycket gå fel beroende på aktör. För Serveoffice som varit verksamma i trettio år är lärdomen tydlig, kvalitet är det som inte bara håller i längden för kunden utan också håller kvar både kunder och konsulter.

- Det är ju lätt hänt att både kunder och konsulter får en dålig erfarenhet och med tanke på att marknaden är övermättad när det gäller rekrytering och bemanning så tror vi verkligen på partnerskap med kunden. Vi är tydliga under hela processen och har en löpande och levande dialog med våra kunder. Jag tror att det är lika viktigt för konsulter att känna en stolthet i det varumärke man respresenterar.

Transparent rekrytering och bemanning

Serveoffice erbjuder idag både bemanning och rekrytering inom hr, lön och ekonomi. Genom åren har man inte bara skapat sig ett brett nätverk av konsulter och kunder, utan även beprövade metoder för att hitta just rätt.

- Att rekrytera och bemanna är en utmanande process för vilket företag som helst. Det är så mycket mer än bara hitta kandidater. Du ska göra ett första urval, intervjuer, kolla referenser och gärna följa upp både efter avslutad rekrytering och bemanning men även innan anställningen övergår till fast.

Och även om många företag prioriterar något så viktigt som rekrytering och bemanning så saknas det som oftast resurser. En utmanande verklighet för många.

- När det gäller bemanning och rektrytering inom hr, lön och ekonomi så har vi något för alla företag oavsett storlek. Med det sagt tror jag kärnan ligger i våra processer som vi inte bara utvecklat i trettio års tid utan även kunnat göra tillsammans med både företagskunder och konsulter. Vi hänger på hela vägen så att säga.

Junior talang eller senior konsult?

Serveoffice kuunder kan välja mellan tre olika kompetensnivåer beroende på vilka behov ni har. Allt från mer juniora talanger till mer seniora proffs.

- Både för oss och för kunden är det ett enkelt sätt att börja en rekryterings- eller bemanningsprocess. Därefter så kan vi självklart skräddarsy varje uppdrag efter varje unikt behov som en kund har.

Som VD för Serveoffice är Mårtens vision även hans löfte till både kunder och anställda.

- Vi ska vara en bro mellan arbetsgivare och arbetstagare, den självklara partnern inom bemanning och rekrytering.

Kontakta oss

Kontakt

Hör av dig till oss om du behöver personal

På Serveoffice hjälper vi dig gärna med rekrytering och bemanning inom HR, lön och ekonomi. Någon av våra konsultchefer kommer att återkomma till dig så att vi så snart som möjligt kan hjälpa dig.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.