Kvartalets medarbetare Q4

25 februari 2020

Tillbaka till nyhetsöversikten

Varje kvartal utser vi en kvartalets medarbetare som, utifrån våra ledord Passion, Expertis och Kvalitet, som har utmärkt sig lite extra. Kvartalets medarbetare Q4 är Ulrica Mundén med motiveringen:

Ulrica är en väldigt professionell och ansvarstagande konsult. Hon jobbar just nu som Lönespecialist hos vår kund TNT där hon snabbt påvisade sin expertis inom löneområdet och blev en stor tillgång för kunden som upplever henne som en riktig ”klippa”. Ulrica lämnar alltid ifrån sig arbete med god kvalité och har en väldigt positiv inställning. Hon är inte enbart bra på sin profession utan är även en väldigt duktig relationsbyggare och har kommit in i arbetsgruppen hos vår kund på ett utomordentligt sätt där hon är en mycket uppskattad kollega och resurs. Kunden har uttalat att de önskar att ha kvar Ulrica under en ”låång tid framöver".

Stort grattis Ulrica och tack för ett mycket bra utfört jobb!

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.