Kvartalets medarbetare Q2

11 juli 2019

Tillbaka till nyhetsöversikten

Varje kvartal utser vi en kvartalets medarbetare som, utifrån våra ledord #personligtengagerad #skickligtproduktiv och #proffsigtkreativ, har utmärkt sig lite extra. Kvartalets medarbetare Q2 har valt att vara anonym och nämns därför nedan som ”X”. Motivering:

”X har varit en utomordentlig konsult och kollega ute hos vår kund från dag ett. Hon har på kort tid blivit en väldigt uppskattad konsult som är #personligtengagerad och #proffsigtkreativ. X har alltid kundens bästa i sikte och har av eget initiativ tagit på sig flera arbetsuppgifter än vad som hade bestämts. Detta har bl.a. resulterat i stora nedskärningar av onödiga kostnader hos kund samt stor arbetsavlastning för hennes chef på plats. X får ständigt beröm för sin #skickligtproduktiva, positiva och energifyllda inställning både av kund och kollegor, därför vill vi uppmärksamma henne med detta pris.”

Stort grattis och tack för ett mycket bra utfört jobb!

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.