Kvartalets medarbetare Q1

1 april 2019

Tillbaka till nyhetsöversikten

Vi har sedan 2019 bytt vår ”månadens medarbetare” till ett nytt koncept: ”kvartalets medarbetare”. Varje kvartal utser vi därför en kvartalets medarbetare som, utifrån våra ledord #personligtengagerad #skickligtproduktiv och #proffsigtkreativ, har utmärkt sig lite extra. Q1 utmärkelse går till vår konsult Pari Baroun, som jobbar som Löneadministratör hos Stadsmissionen, med motiveringen:

”Pari har inte bara fullgjort sitt uppdrag gentemot kunden enligt gällande avtal utan också bidragit med att göra det lilla extra plus lite till för att skapa en god stämning bland sina kollegor. Pari är #personligtengagerad och #skickligtproduktiv. Hon upplevs utav oss på Serveoffice samt kunden Stadsmissionen som en person som sprider energi, alltid ställer upp och som inte ser hinder utan bara möjligheter. Pari har bland annat sett till att motivera arbetskollegorna på Stadsmissionen till sundare livsstil samt träning och hela tiden utfört sina arbetsuppgifter med ett leende på läpparna och ett positivt förhållningssätt.”

Stort grattis Pari och tack för ett mycket bra utfört jobb – Keep up the good work!

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.