höga byggnader

Teamutvecklas tillsammans med Serveoffice och nå effektivitet

5 december 2018

Tillbaka till nyhetsöversikten

Genom att arbeta proaktivt med redan väl fungerande grupper kan bolag skapa ytterligare effektivitet och lönsamhet. Denna insikt har vår kund Magnolia Bostad och därför tagit hjälp av Serveoffice. Serveoffice samarbetspartner Anne Brydolf har arbetat med teamutveckling hos Magnolia Bostads ekonomiavdelning för att främja fortsatt balans och välmående.

Magnolia Bostads ekonomichef berättar: ”Jag tycker att detta var väldigt givande och välinvesterad tid för vår grupp. Vi gick alla därifrån och kände att vi haft roligt, lärt oss mer om varandra och som grupp samt med en djupare förståelse för gruppteori och vikten av detta för framgång.”

Är ni också nyfikna på hur man som bolag kan arbeta för mer effektiva team och även ett bättre employer brand – Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om våra konsulterbjudanden inom just teamutveckling!

Kontakta oss

Porträtt av Cissi Silvstam

Cissi Silvstam

Konsultchef / Partner

Hoppas du hittar något intressant att läsa. Har du tankar, feedback eller förslag på vad vi kan eller borde skriva om, är du välkommen att höra av dig till cissi.silvstam@serveoffice.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.